said 3 Posted May 6, 2012 http://www.pik.ba/artikal/797617/farovi-golf-3/ Iz ovog linka, jesu to original farovi ili nisu, nemaju lecu, a originali hellini moraju imati ili? Ako mi netkko moze pojasniti malo o tim farovima Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted May 6, 2012 trebali bi biti marke Moretti cini mi se... Share this post Link to post Share on other sites
Pirelli_Im 0 Posted May 6, 2012 http://www.pik.ba/artikal/797617/farovi-golf-3/ Iz ovog linka, jesu to original farovi ili nisu, nemaju lecu, a originali hellini moraju imati ili? Ako mi netkko moze pojasniti malo o tim farovima Mislim da jesu original, nezz jesu hella imaju dva tipa ovi veći, tj sa većim staklima bez leće i križa u dugom svijetlu i ovi! Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 7, 2012 hella su kako to izgleda na autu http://img851.imageshack.us/img851/1644/pety2.jpg Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 7, 2012 a dali se u ove moze staviti leca,mislim onaj dio sa lecom? Share this post Link to post Share on other sites
Pirelli_Im 0 Posted May 7, 2012 a dali se u ove moze staviti leca,mislim onaj dio sa lecom? Mislim da na ove sa malo većim staklom odgovaraju stakla i leće od kocke BMW-a Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 7, 2012 evo gledao sam malo kod clana remX-a i na njegovim pise hella na plastici naprijed izmedju lampi, a an ovima iz oglasa to ne vidim da pise evo nasao sam i jedne na ebayu i kaze hella/morette ali ima leca u njima kostaju 40 dolara, a imaju isti takvi morette bez lece za 325 dolara, a imaju i hella s lecom za 90 pa do 150 dolara kako je tolika razlika u cijeni? Share this post Link to post Share on other sites
Giovanni 0 Posted May 7, 2012 Svjetla sa oglasnika su VOTEX svjetla. Ima raznih proizvođača tih "duplih" svjetala, recimo ABT, Hella, ProjektZwo... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted May 7, 2012 (edited) To su projektzwo farovi,nisu skroz isti ko hella duali sad vidim post iznad,znači votex ipak Edited May 7, 2012 by MarkoGTi Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 7, 2012 Dečko čiji je ono auto je rekao da je našao da piše na farovim hella tako da ja samo prenosim informaciju said- vidim da si zainteresiran imam ja 1 far kao što su od člana remX-a moji su smoked pa se mozemo naci da probas stavit da vidis kako to stoji i izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Giovanni 0 Posted May 7, 2012 Ako sam dobro zapamtio, ABT i Votex su jako slični, a oboje imaju Carello kučište. Razlika je u konektorima i samim sjenilima. ProjektZwo ima različite veličine sjenila za kratka i duga svjetla, te u kratkim svjetlima ima lece. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 7, 2012 (edited) Ok hvala, znaci najbolje uzet hella sa original lecom i gotovo, to mi ipak najsigurnije zvuci...nego uzimat ovo pa kemijati Kruno-ajde javim ti se za vikend pa ako si tu da isprobamo Edited May 7, 2012 by said Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 7, 2012 Po meni najbolje, najlijepse, Vidimo se doma sam Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted May 7, 2012 Ako sam dobro zapamtio, ABT i Votex su jako slični, a oboje imaju Carello kučište. Razlika je u konektorima i samim sjenilima. ProjektZwo ima različite veličine sjenila za kratka i duga svjetla, te u kratkim svjetlima ima lece. na faru s desne strane ovo "oko" sa lećom izgleda ko od bmw kockice Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 7, 2012 A koja zaulje ide u te original hella s lecom? Jel moze xenon u to posto nije bas ono"cisto" staklo Marko-meni se cini da ove gore crvene nemaju iste "oci" te gdje je leca - razlicite su lijeva i desna ili mi se cini Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 7, 2012 H1 xenon i h3 ovo drugo Share this post Link to post Share on other sites
Pirelli_Im 0 Posted May 7, 2012 (edited) na faru s desne strane ovo "oko" sa lećom izgleda ko od bmw kockice leća čak i odgovara ali staklo ne, provjereno znam Ovo su hella dual round! Edited May 7, 2012 by Pirelli_Im Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 7, 2012 Jel vlasnik te trojke na forumu? Jesu to xenoni i kako je zadovoljan sa svjetlom od njih? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 7, 2012 Tamam mislio nesto napisati ali je sve receno :-) Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted May 7, 2012 (edited) Jel vlasnik te trojke na forumu? Jesu to xenoni i kako je zadovoljan sa svjetlom od njih? neznam kako xsenoni ali ja sam imao te heline na golfu i to je bio očaj, skinute i kupljene druge (izgled od golfa 5) naknadno sam te heline stavio na drugog golfa Edited May 7, 2012 by shegy Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 7, 2012 (edited) nemoj zezat, znaci lose svjetle? Remx sta ti kazes, kako je kod tebe? Napokon nađem neke originale koji mi se svide i moze xenon u njih, i sad kazes da lose svjetle a u racku..... Edit: shegy to si imao na onom crvenom golfu, jel ih imas jos? jesu za prodat ako ih imas? Edited May 7, 2012 by said Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted May 7, 2012 (edited) Edit: shegy to si imao na onom crvenom golfu, jel ih imas jos? jesu za prodat ako ih imas? da na crvenom color conceptu a kasnije sam ih stavio na crnog tdia gtia sa kojima je i prodan imam slike golfa sa tim farovima, ali kod kuce na kompu, trebao bi kuci za 2 tjedna pa mogu staviti tu slike Edited May 7, 2012 by shegy Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 7, 2012 Meni svjetle odlicno, s tim da jos motorice nisam montirao (citaj spojio na struju) tako da mi malo u pod gledaju, ali super svjetle.... Da se razumjemo, obicna zarulja je unutra.. nije iksenon... Share this post Link to post Share on other sites
Pirelli_Im 0 Posted May 7, 2012 (edited) Jel vlasnik te trojke na forumu? Jesu to xenoni i kako je zadovoljan sa svjetlom od njih? Nije ali bit će, prezadovoljan je!!! Odlično svijetle i vidljivost je super! xenon je 6000k iako sam ja više za 4300, halogena pozicija i žuta 100w h3 u dugom! Sve u svemu extra!!! Edited May 7, 2012 by Pirelli_Im Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 8, 2012 znaci ipak dobro svijetle....aj super sacujem jedne na ebayu...jos 3 i pol dana i mozda budu moji, jos je aukcija, a i motorici su u njima, instalaciju imam jos samo moram kotacic za nivelaciju promjeniti, a imam i xenon 4300K Pirelli-bas mi je jebena ova kombinacija sa xenonom i obicnim pozicijama na ovom crnom RemX-jel ostajes na obicnim zaruljama ili ces ici na xenon Share this post Link to post Share on other sites