4 4
kile_passat

VW Rally za Vukovwar

Recommended Posts

To je činjenica da su članovi ti koji prave cirkus,isto kao što je činjenica da neko treba vodit i smirivat taj cirkus...
Ali stvar stoji i dalje,topic je otvoren davno...upit je na forumu i red je da se tu i odgovori i dogovori bilo šta što nije slučaj.

Ako se nešto što bi kao trebalo prerast u klubsku tradiciju po tebi treba dogovarat telefonima,mobitelima ili neznam fejsom svako za sebe onda se netreba ni dogovarat,netreba se niko ni skupit pod okriljem kluba,kojeg vraga će onda ikom ovaj forum,uzme neko telefon u ruke i udri,sazna i javi svima poznatima ponaosob bili zainteresirani ili ne ,nedo bog da neko slučajno vidi topic i odluči se pridružit prvi put.

Uostalom zabole me,nema tu ljutnje ali red je red a to nije da Puks mora nakon 26 dana šutnje prenositi vijesti iz druge ruke

:zijev

Potpisujem Mrkija (na bulju :lol: ) :palacg

Da ne budem OT... :palacg

1. Puks (sa 6 ili 8 članova posade)
2. Kile +1 (kolega ide svojim Golfom)
3. r4zorbl4d3!* (ubacim se u kolonu u Osijeku)
4.

slazem se s mrkijem, veza izmedu uprave i foruma jednostavno nikada nije funkcionirala u potpunosti

dok je fog bio aktivan na obje strane, nesto se i odgovaralo.. a kako ce ici dalje , budemo vidili

Naletim ja po tebe Friče sa Das Roccom bez brige, ja ću vjerojatno bit solo tako da nikakva frka nije! Čujemo se! M.

Bravo brooo... ugl subota večer imam zakazano u Osijeku u c.clubu BarKa mislim... :) pa mogo bi za dana imat uru dvije za javit se ekipi ;) Na pp ti dam moj br moba

Puks piše ono što zna, ništa nije sam izmislio, forum je tu za sve al naravno nije obavezan i po meni nitko nije obavezan uopće komunicirati na tom forumu.

Čuo sam se s Mirom i čovjek je u poslu, gužvi, problemima, nebitno šta uglavnom žao mu što nemože ići al isto mu žao da se započeta tradicija ne nastavi.

Ljudi moji treba doći do Vukovara, mislim financijski a i vremenski i danas je nažalost situacija da mnogi koji bi htjeli nemogu ići.

Oni koji bi išli a vezani su za taj naš VW club sigurno bi htjeli i vidjeti dio te ekipe pa bar na 5 minuta a zato sam i započeo sa listom da se vidi tko ima kakve planove i da se nakraju mogu sastati.

Mislim da za ovo uprava kluba i nije toliko bitna nego ljudi u klubu a i samu upravu čine isti takvi ljudi, hoću reći nemojte tu gledati titule nego pokušajte se složiti da bi poslije ipak imao tko staviti kakav tekst i slike na ovaj forum pa i na druga mjesta

toliko od mene

LP Puks

Kad bi bio pokret otprilike? Ja idem sigurno za vu samo neznam termin.

Od men ove godine ništa. Previše obaveza, nisam si na TI sa financijama, ....

Lijep provod ekipa.

ako ide tko iz OS idem i ja :fakjea

Možda bi se mogo i ja malo provozati...

od os ekipe kada, tko, odakle se ide? mrki, kile?

Ako se ne varam, prošle smo se godine našli u Remixu oko 10h. Neznam bi li trebalo otići u Remix i Šimun i obavijestiti ih ako ćemo obilaziti auto kuće.

VW sastanak u remixu a ne u fordu? Dali je to moguce??? :D

Ajd ko kada zasto ...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Guest O84GT

Mozda se suti s razlogom,pokrenite se slavonci ima Vas i pokazite da mozete pokrenuti slavoniju,koliko znam fog je znao kazati,moji slavonci nikako organizirati nekakav meet,klub je pokrenuo kotac na Vama je da se isti nastavi okretati!

Par ljudi i par poziva i rally je dogovoren,tako cete i ekipu na forumu pokrenuti i zadrzati tradiciju,

Ista stvar je sa Zadrom prvu godinu je Miro pokrenuo sve i s time animirao nekolicinu nas,dogodine ce to biti 5 susret za redom,jer smo MI zeljeli da se to odrzi i zadrzi u nasem gradu.

Na moju zalost ne mogu si priustiti da opet odem,bio prve godine i bio mi je poseban osjecaj dozivjeti rally.

Slavonci su htjeli organizirati meet ali se nije pokazalo nimalo interesa za to..ali ko zna sta buducnost nosi :)

O tome cemo drugi puta, ovo je tema za rally

:*

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

I dalje nudim svoje lokacije za moguci meet i rostilj.

Pokazao sam da mogu organizirat jednom pa cu valjda moci i ponovno. :)

Ali opcenito nitko nije zainteresiran niti za kavu a kamoli rostilj ili rally...

Kile to ti najbolje nazvati miru i vidjeti s njim kako je to dogovarao proslih godina i dogovoriti preko istog kontakta

Ja sam siguran za dolazak i također se slažem da treba nazvati The Miru i vidjeti za kontakt sa autokućama za dogovor i najavu našeg dolaska jer sve drugo nije nivo kakav naš klub i ozbiljnost naše marke nalaže tako da obavezno nazvati predsjednika za konzultacije! PozdraVW iz Bačke! M.

Danas me je zvao Miro i dao mi kontakte za Remix i Šimun. Zvao sam gospodina Tvrtka u Remix pa je rekao da formiramo konačan popis kako bi se otprilike vidjelo tko bi išao. Moram mu javiti sutra prijepodne. G. Šimuna zovem ujutro da se dogovorimo.

Ovo su ljudi koji su rekli da bi išli:

2. Kile + žena +1 (kolega ide svojim Golfom)
4. VanjaTDI

5. vwgolf3

6. RAZZOR?

7.

Nisam siguran koji je Miro njima datum spominjao a nisam stigao pitati g. Tvrtka jer smo nabrzaka pričali ali pretpostavljam da će biti kao i prošle godine subota - 16.11.2013.

Protokol od prošle godine se nebi mijenjao. U 10h sastajanje u Remixu, popijemo, pojedemo, popričamo i idemo dalje za Vinkovce u Šimun na koju žestu. Nakon toga krećemo za Vukovar obići sva spomen obilježja. Kada sve obiđemo vraćamo se u onaj restoran u VK gdje se išlo zadnje 2 godine (neznam ime) i ako imate želju izaći onda otići malo van, prespavati do nedjelje ujutro i tako da ne nebrajam, sjećate se kako je bilo već.

Sad navalite da popunimo taj popis da mogu ljudima ujutro javiti.

LP

Edited by kile_passat

Vjerovatno idem, zena i klinjo samnom takoder, na povratku iz Vu picim direkt doma, neidem nikud dalje van. Mozda kava ako ce biti negdje...

Javi samo koju subotu onda, ova ili iduca!

Edited by vwgolf3

2. Kile + žena +1 (kolega ide svojim Golfom)

4. VanjaTDI

5. vwgolf3

6. RAZZOR?

7. marko-R32

8. Miro-su

9.

Idemo dalje :palacg

Srki, Mrki...ostali slavonci?

Edited by kile_passat

Ja sam u rijeci.. tako da nista od mene

4 4