4 4
kile_passat

VW Rally za Vukovwar

Recommended Posts

Ne računajte baš na mene,radim izgleda za vikend a i te auto kuće mi idu na jaja

Sve onda propada, bez mrkija nije zanimljivo! :D

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Od Remixa ništa na žalost, danas sam se čuo s njima i kažu da imaju nešto drugo organizirano pa nas ne mogu dočekati. Možemo se naći na parkingu preko puta (Lidl), popričati malo i onda krenuti dalje ili popiti cugu odmah tamo. AK Šimun ostaje, s njima je dogovoreno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preostaje nam ford znaci :D

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ili povorka na tifonu. ali da se nadjemo onda kasnije ako necemo u remixu bit. malo je prerano onda 10 h. da se skupljamo od 11 do 12 ce svi doc da se krene u simunu smo u 1 najkasnije da vozimo 30. i onda tamo pol sata sat i ispadas u vukovwar u 3 popodne

Neeeki plan i program?

Ili da kontaktiramo zubaka? jebat ga uvijek ima konkurencije :D

Edited by RAZZOR

Ja sam za to da se svakako nađemo ranije, najkasnije oko 10h na tifonku, lako se razvučemo i izgubimo vrijeme na bleju jer dani su kratki i onda nam već groblje pada kasno i u mrak a ja još moram palit natrag za Suboticu jer ujutro u nedjelju vjerojatno opet obiteljski idem za Osijek! M.

O dečki moji, ako se izvučem iz posla sigurno se vidimo,

Moram priznati da druženje s vwagenašima je neprocjenjivo:) :)

VWidimo se!!! :)

To te ja pitam Matija, nadam se da se VWidimo uz malo manje rakije ovaj put! M.

Moze li mi itko reci gdje je skupljanje jer ipak ja dolazim iz dubrovnika i nisam bas upoznat s tim krajem nase ljepe nase bio jedamput u vukovaru i to davno prije par godina pa eto da mi je lakse se snaci hvala na pomoci

Moze li mi itko reci gdje je skupljanje jer ipak ja dolazim iz dubrovnika i nisam bas upoznat s tim krajem nase ljepe nase bio jedamput u vukovaru i to davno prije par godina pa eto da mi je lakse se snaci hvala na pomoci

To te ja pitam Matija, nadam se da se VWidimo uz malo manje rakije ovaj put! M.

Hahaha, naravno i ja se nadam da se vidimo. A za rakiju ti nemrem obečat:D

Dečki moji, ma zbog ovakvih ljudi se i moramo sastajati gdje god da to bilo. Pa jel vi vidite što je VOLJA! Svaka čast stari, ako budemo tamo bili moramo popiti u tvoje ime nekaj:D :care

Ja sam siguran za dolazak i također se slažem da treba nazvati The Miru i vidjeti za kontakt sa autokućama za dogovor i najavu našeg dolaska jer sve drugo nije nivo kakav naš klub i ozbiljnost naše marke nalaže tako da obavezno nazvati predsjednika za konzultacije! PozdraVW iz Bačke

Druže, mobitel sporiji od ovog pa ne znam jel ti sjela poruka....imaš ti podatak više koja je lokacija za okupljanje i gdje prenoćit dolje?

Dečkovi moji naravno da je virus VW najjači virus auto svijeta, nek vas niš ne čudi! Skupljanje je inače bilo ispred prve postaje obilaska a to je uvijek bio Auto-Remix zastupnik VW-a za Osijek no ovaj put imaju drugi program tako da odmah preko ceste od njih ima Tifon benzinska i Lidl dućan sa velkim parkingom tako da tamo startamo u 10h! M.

Miro-su a za nas koji bas neznamo gdje se to nalazi jer prvi put cu doci u osjek pa eto neciji kontakt telefon da se mozemo cuti i dogovoriti za bolje snalazenje i docek negdje

Marko moj ti je savjet da se javiš privatnom porukom kolegi kile-passat, on je najpouzdaniji i tamo je doma jer ja sam trenutno u Vojvodini pa je komplikana sa roamingom a od subote ujutro sam tek na 091 broju kad prijeđem granicu, naravno da sam ti i ja na raspolaganju preko privatnih poruka u svako doba za eventualne upute dok se on ne javi, što se tiče smještaja mi smo navečer obično zaglavili u Đakovu i tamo imali jednu kuću u kojoj smo platili spavanje no i za to ovaj put najbolje vidjeti sa kolegama iz Slavonije i Baranje jer koliko god da sam ja često tamo oni su ipak upućeniji, ja ovaj put ne ostajem na spavanju pa su vam savjeti lokalaca ipak najbolji! M.

Dečkovi moji naravno da je virus VW najjači virus auto svijeta, nek vas niš ne čudi! Skupljanje je inače bilo ispred prve postaje obilaska a to je uvijek bio Auto-Remix zastupnik VW-a za Osijek no ovaj put imaju drugi program tako da odmah preko ceste od njih ima Tifon benzinska i Lidl dućan sa velkim parkingom tako da tamo startamo u 10h! M.

...nađeno i viđeno na karti...fala.... nadam se da stižemo na vrijeme!

Edited by croatianmusclecar

Dečki moji, ma zbog ovakvih ljudi se i moramo sastajati gdje god da to bilo. Pa jel vi vidite što je VOLJA! Svaka čast stari, ako budemo tamo bili moramo popiti u tvoje ime nekaj:D :care

vidim da si u virovitici tako da se javi ja u petak dolazim u slatinu i nije to toliko daleko pa da popijemo koju kavu

miro ja sam od petka u slatini kod frenda pa cu s njime i vjerovatno doci a jos ce mo se cuti tako da se vidimo i nadam se da ce mo se ugodno druziti

vidim da si u virovitici tako da se javi ja u petak dolazim u slatinu i nije to toliko daleko pa da popijemo koju kavu

miro ja sam od petka u slatini kod frenda pa cu s njime i vjerovatno doci a jos ce mo se cuti tako da se vidimo i nadam se da ce mo se ugodno druziti

Ma jesam iz virovitice ali živim u Zg i krećem iz Zg za Vukovar. Ma nadam se da se vidimo u Vukovaru. Živeli

U tolkoj sam besparici da je to strasno al kad vidim ovu volju moram se i ja pojavit. vidimo se. moj broj imate u profilu isto sam vise manje lokalni i voljan sam pokupit/docekat nekog ako treba.

To britvane! M.

Marko, u petak voziš i više od 10sati i kad dođeš gore neces imat snage za išta. Ja sam isao jednom 10h preko bih i taman pred granicu uletio u maglu i oteglo se putovanje.

Ja sam u petak navece u Vinkovcima,sredih hotel Gem do utorka ;)

Kako sam s kolegom vidit cu sta ce on reci jer malo je blesavo da se razdvajamo pa cu ga nagovorit bar na posjet toj auto kući.

Lanik smo se mimoišli nekud u Đakovu a preklani sam eto stao na minut javit se u bolnici u vu.

Vidimo se

Jel dolazi ko iz Karlovca na rally, hvala!? M.

4 4