Damir 2 Posted February 2, 2010 bolje da ja ne stavim slike od ovog mastora... očito nemam sreće pošto su svi super zadovoljni... kojeg točno ? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 2, 2010 od Krajcara... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 2, 2010 od Krajcara... Ruku na srce tvoja sjedal au cabriju su očajno napravljena.. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 2, 2010 pričaj mi...sad je još gore nakon par mj. budem probao reklamirat pa ako ipak ne napravi kako spada morat ću ga reklamirat na forumu malo Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 0 Posted February 2, 2010 pričaj mi...sad je još gore nakon par mj. budem probao reklamirat pa ako ipak ne napravi kako spada morat ću ga reklamirat na forumu malo jel tog iz durdevca? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 2, 2010 ne nego ovaj prvi kojeg je lazo reklamirao, kad sam vidio kak je lazi napravio zato sam i išao kod njega, još sam mu napomenuo da napravi to kak spada, neka i bude skuplje... ali jebiga, navodno su moji sicevi teški za složit Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 2, 2010 pričaj mi...sad je još gore nakon par mj. budem probao reklamirat pa ako ipak ne napravi kako spada morat ću ga reklamirat na forumu malo Potpuno se slazem.. Ako je stvarno tako lose nemas se kaj dvoumit,nego idi reklamirat! Mozemo i zajedno.. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 2, 2010 a vidio si i sam... jesi slobodan koji dan? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 2, 2010 ne nego ovaj prvi kojeg je lazo reklamirao, kad sam vidio kak je lazi napravio zato sam i išao kod njega, još sam mu napomenuo da napravi to kak spada, neka i bude skuplje... ali jebiga, navodno su moji sicevi teški za složit To su klasične priče koje se prodaju musteriji kad nije zadovoljna. ILi druga fora da je materijal losiji itd..da si uuzo skuplji bilo bi bolje urađeno. gle sve sto mogu reci je dobro se nasmijat.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 2, 2010 slazem se sa svenom ja kad sam se zalio svom tapetaru odmah je reko da bi ljudi puno a da im je da ne košta a ja mu fino reko, objasnio i pookazao i jos kazem, niej problem kolko ce izaci samo nek bude ko tvornicki jer nemislim dvaput raditi sve super, bit ce bit ce a kad sam doso, pao u nesvjest Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 2, 2010 ma ja sam se maltene pomirio sa tim, ali svejedno bar da ovu sezonu nemoram tapecirat nanovo Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted February 2, 2010 slazem se sa svenom ja kad sam se zalio svom tapetaru odmah je reko da bi ljudi puno a da im je da ne košta a ja mu fino reko, objasnio i pookazao i jos kazem, niej problem kolko ce izaci samo nek bude ko tvornicki jer nemislim dvaput raditi sve super, bit ce bit ce a kad sam doso, pao u nesvjest neznam di si ti radio mario, al ljudi iz zupanje cesto odu u gradačac, kazu da tamo ima dobar majstor Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 2, 2010 neznam di si ti radio mario, al ljudi iz zupanje cesto odu u gradačac, kazu da tamo ima dobar majstor u vinkovcima, onaj ivan tako nesto vec sam zaboravio...a i usput mi je biloo Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted April 29, 2010 gero ga zovu!lik stvarno rastura, vidio sam nekoliko njegovih radova, ajme meni kako dečko radi!stavit cu slike tu da se vidi!tvornica Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 29, 2010 koji gero? taj ivan prije koloddvora kad se ide u vk neznam bas, kolko je dobro napravio, tolko da sam siceve prodao kolko ih nisam podnosio Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted April 29, 2010 e taj kod kolodvora, ne znam , ja što sam vidio, volane i to , stvarno odlično, stavim kroz par dana slikeod četvorke što je napravio Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted April 30, 2010 ja sam nosio kod gere prije 2 tjedna gepek tepih iz karavana mog,200 kn,ok je,iako sam ja mislio da će to biti nešto deblje...ali ok je,za 200 kn je super...i piše mi passat crvenim slovima,to je ono što mene najviše veseli...napravio sam u corelu slova oriđiđi i onda zvao eko-eko u osijeku da mi naprave to od tkanine i onda pošto gero s njima ima neku šemu,on mi je to donio i stavio na moj tapacirung... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 30, 2010 (edited) otici cu ja opet da mi tepihe prednej zadne napravi ko original...kad viidm hvale moram probat jos jednom ali jebemu sve, ako kazem da nije bitno kolko ce kostat, znaci kolko kosta kazi i napravi da bude ko original neznam onda zasto mi je kasnije pricao da ljudi hoce puno za malo para...e tu svaka prica prestaje Edited April 30, 2010 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 30, 2010 To mi se čini stvarno previše Meni je lik na Matuljima koji isto radi jako kvalitetno tražio 7000kn za siceve komplet u kožu. Čisto radi usporedbe... Materijal i ruke, pred nekih 2 godine.... Misliš na Krušvara u Pobrima? Share this post Link to post Share on other sites
yoshmee 0 Posted May 3, 2010 jako dobar, i ne preskup je šalić u tonžinu (srdoči, rijeka) čisto za info Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 3, 2010 Gayu je neki frajer prije gorice radio siceve, isto je napravio fenomenalno, ali je platio 4500 samo ruka. Materijal je bil još oko 500E. A petru001 je neki tip isto mrak napravio, stvarno do jaja. Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 25, 2010 Dal zna netko mozda nekog tapetara u KC ili VŽ koji bi mi mogao zamijeniti bocni dio sjedala (samo onaj dio koji se najčešće podere) i da bi to slicilo originalu? I koja bi otprilike cijena bila za tako nesto? Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted August 25, 2010 Horvat u KC, imaš u Đurđevcu kojeg svi hvale ali se i čeka kod njega, imaš u Ludbregu isto nekog kog sam ja zvao prije godinu dana, kao tip tapecira aute... mislim da je meni na trojki bilo 150 kn otprilike, a tkaninu valda odnekud ispod sica uzme, neam pojma al nije ničeg vidljivog bilo Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 26, 2010 Tebi je tapicirao taj u ludbregu? Imaš možda neki broj ili ime? I znači poslje se nije vidjela nikakva razlika koji dio je mjenjan? Share this post Link to post Share on other sites
boby 1 Posted August 26, 2010 mislim da ga zovu Čipa raspitaj se još malo Share this post Link to post Share on other sites