MatijaVW 0 Posted December 29, 2014 Pozdrav , stari je mijenjao akumulator na golfu i sad je radio zakljucan tj. safe mode ... e a one knjizice od radia nema ....ima li tu pomoci ili treba novi radio Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 29, 2014 onda odeš u ovlašteni,izvadit če radio i po njegovom serijskom broju naći u bazi kod njegov Share this post Link to post Share on other sites
MatijaVW 0 Posted December 29, 2014 Jel radio to netko i kolko kosta ....mislim mene tocno zaboli , tak i tak je to od sestre auto ....kaj se mene tice ni nemora ga imat Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 29, 2014 meni nisu naplatili Share this post Link to post Share on other sites
MatijaVW 0 Posted December 29, 2014 haha to su veze .... ako netko zna cijenu neka javi Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 29, 2014 150kn u ovlastenom. Ja pito na par mjesta kad sam u bivseg golfa ubacivo RNS.. cca prije 2g. Share this post Link to post Share on other sites
MatijaVW 0 Posted December 29, 2014 Ok , hvala ...rijeseno je Share this post Link to post Share on other sites