0
Vec

Humanitarna akcija!

Recommended Posts

Vecina VW ekipe je pokrenula humanitarnu akciju, pa na temelju toga otvaram ovdje topic za forumase koji su voljni pomoci i prikljuciti se ostatku ekipe.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-kuca-mog-pradjeda-drugim-ljudima-malo-izgleda-strasno-i-sve-al-meni-je-tako-ok-to-je-moj-dom---371441.html

Znaci ovako sam dobio informacije:

Nedjelja u 13h, lokacija Zagreb, City centar na Zitnjaku kod Gredelja, veliki parking iza. Tamo cete se za sve ostalo dogovoriti. Ili ako ste u mogucnosti donirati robu koju vise ne nosite, kucne potrepstine i sl.

U slucaju da se netko nezna orijentirat: 091/543 5223 - Darko

 

 

 

VWeliko hVWala!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima li tko kakav stari pc ?

 

 

Ja imam neki LCD monitor, sve sam podijelio, imam samo neki IBM koji ne radi, ako ima tko kakvu kistru, ili barem maticnu, proc i rame, da skompletiramo neki pc pa slozimo decku... ja monitor, tipkovnicu, mis imam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

VAZNO!

Posto se vecina clanova nesebicno ponudila za pokretanje humanitarne akcije, to smo voljni i uciniti kao klub!
Situacija svi znamo kakva je, ali Vam jedna salica kave u kaficu nece faliti. Zato Vas molimo za pomoc da ovoj obitelji barem malo pomognemo u njihovoj teskoj zivotnoj situaciji.
Nedjelja 27.12. u 16h na najgornjem katu shoping centra CITY CENTAR ONE na Jankomiru odrzat cemo "meet" gdje cemo skupiti sve potrebne donacije. Novac, hrana, odjeca i obuca.

Isto tako, ako niste u mogucnosti doci, na broj racuna kluba mozete uplatiti nesto simbolicno, s time da Vas molim da navedete HUMANITARNA AKCIJA na uplatnicu.

BROJ RACUNA

VW klub Hrvatska,
HR302400008-1190257805

 

http://www.24sata.hr/sudbine/stize-pomoc-prica-djecaka-3-iz-supe-mnoge-ganula-do-suza-452465

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
0