0
karambol_team

Karambol.eu projekt

Recommended Posts


karambol_eu_logo.png




Pozdrav Forumaši,

(da vam ne oduzimam vrijeme pogledajte video (4min), pa ako vam se stvar „sviđa“ pročitajte dalje :))




Želimo vas ovim putem obavijestiti o službenom početku rada karambol.eu portala. Način rada možete vidjeti na sajtu pod odjeljkom „Novosti“ na info videu.


Razlog zašto postavljamo temu je taj da smatramo da vam je ovo iznimno korisno, i naravno u vidu promocije, želimo:

- saznati što valja, što ne valja, što bi još mogli napraviti za sve članove i korisnike portala, pratit ćemo temu i aktivno sudjelovati ukoliko bude rasprave kojoj se veselimo.

- Pod pogodnostima, točnije kategorijama (npr. auto mehanika, lakiranje, reparacija turbina, moto servis itd..) saznati gdje su manji obrti koji obavljaju posao u najboljem odnosu uloženo – dobiveno.

Projekt je ozbiljan, izrađuje se više od 2 god, postoje kratkoročni i dugoročni planovi razvoja, trenutno je preveden na 5 jezika, gdje bi auto otpadi u svih 6 zemalja trebali u najboljem slučaju biti do kraja 2016.god.

Auto otpadi imaju korisničko sučelje preko kojega dodaju/brišu/update-aju oglase, te šalju pakete koji su zatraženi članovima, dakle, išlo se na maksimalnu automatizaciju.


Da se referiram malo na to što želimo napraviti s pogodnostima. Stvar je malo utopijska, ali ne vidim smisao da se tako ne proba, ustrajat ćemo u tome.


Po svim kategorijama cilj je zastupati po jednog obrtnika ili firmu u gradu, a popuniti što više gradova. Takav obrtnik bi trebao biti netko tko je marljiv, ispravan, jeftin (u smislu da cijena nije napuhana) i najvažnije, onaj koji želi aktivno surađivati.


Nakon dogovora ugovara se popust za članove portala koji može mijenjati kako i kada želi, da najbolje odgovara njegovim potrebama. Ne želimo potaknuti ogromne iracionalne popuste (NISMO JOŠ JEDAN TAKAV PORTAL), nego pametno razrađene, u vidu:

- Ako ti je frekventnost na poslu najmanja ponedjeljkom i svakako nemaš tada prometa, pa stavi veći popust na usluge/asortiman ponedjeljkom.

- Ako ti roba dugo stoji i imaš manjak skladišnog kapaciteta, daj na nju popust.

Drugi razlog zašto zastupamo jednog u gradu je taj da mu se možemo ispravno posvetiti i napraviti ono što je najbolje za njega. Stoga, pogledajte kategorije, preporučite nekoga ako mislite da je idealan za nas i za vas.

Proširite informaciju onome kome može biti od koristi, članovi za sada mogu koristiti:


- 10% popusta na svim „otpadima“

- 30% popusta na nove dijelove i na obročno plaćanje! (Mikra Matik d.o.o)

- Obavezno/kasko osiguranje „Jadransko“ pristupaju individualno

- Dostavu iz RH i iz svih zemalja ubuduće po povlaštenim cjenama od DPD-a

- Pogodnost kroz kategorije određenih firmi u nizu dijelatnost vezanih za auto industriju.

Za kraj, razradili smo jedan oblik win-win situacije za sve.

Za one koji su našli dio na auto otpadu ili žele koristiti pogodnost odmah, neka se jave u inbox u vidu npr.“ Želim koristiti popust u Mikra Matiku“ ili „želim uzeti dio sa auto otpada“ bit će im osigurana besplatna članarina, Lp



CEO,*Karambol team*, 095/5063331

Share this post


Link to post
Share on other sites
0