Domba 0 Posted December 2, 2015 Imas mozda za Golfa 3 motoric fara i zadnji naslon za glavu? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 2, 2015 (edited) imas mozda koju ibizu 6L sa climatronicom? imam ja. 098 909 9039 - Samo da javim, zvao sam neki dan otpad i pitao za dijelove za bmw kockicu posto mi treba jedno 15-20 stavki, izmedju ostalog resetkice ventilacije u armaturi i dobio sam odgovor da se to nemoze kupiti posebno nego je to sastavni dio armature. Armatura je 350kn. Bas krasan odgovor, svaka cast. Hocu prednju masku, ali ne; ide sa farovima jer su oni sastavni dio prednje maske. Edited December 2, 2015 by sven Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 2, 2015 Pljuješ po njima, a ti si tolko jadan i očajan da se guraš u njegovu temu i nudiš dijelove. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 2, 2015 (edited) Pljuješ po njima, a ti si tolko jadan i očajan da se guraš u njegovu temu i nudiš dijelove. Aha moja jadost i ocaj se vidi u tome sto nemam za kruh pa cu na osnovu 200kn potencijalne zarade od forumasa prezivit mjesec ili sta ? Uopce nema veze sa nudjenjem dijela u ovoj temi nego ono, decko trazi ja imam i evo nek se javi. Moj post je vise isao u smislu mog komentara na pristup i rad otpada i posao ali nije moje pa me se ne tice. Mogu samo zaobici ako mi ne pase sto sam i napravio. A da mogu komentirati, mislim da mi to nitko ne brani. Edited December 2, 2015 by sven Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 2, 2015 To jel ćeš ti preživjeti od 200kn ili ne me tak boli kurac. Naravno možeš komentirati, zato forum i postoji ali ovak se ubacivati i nuditi dijelove je komično i jadno, a ako ne kužiš poantu ove teme onda jbg. Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted December 8, 2015 Moze odg i na moje pitanje veky Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted December 14, 2015 Veky,bok!Imas li kaj dijelova za passata 3c? Lijep pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted December 14, 2015 Pozdrav Veky imaš kakvih dijelova interijera za Polo 9n 02-09. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 17, 2015 (edited) Aha moja jadost i ocaj se vidi u tome sto nemam za kruh pa cu na osnovu 200kn potencijalne zarade od forumasa prezivit mjesec ili sta ? Uopce nema veze sa nudjenjem dijela u ovoj temi nego ono, decko trazi ja imam i evo nek se javi. Moj post je vise isao u smislu mog komentara na pristup i rad otpada i posao ali nije moje pa me se ne tice. Mogu samo zaobici ako mi ne pase sto sam i napravio. A da mogu komentirati, mislim da mi to nitko ne brani. Majstore ako imaš neki konkretni problem zašto mi se nisi obratio osobno ili ti ovo više odgovara zbog samo tebi znanih razloga Taj touareg je izgorio? Ili mi se cini samo? Sory majstore nisam stigo prije odgovoriti, auto nije izgorio, već je imao neki lagani karambol s prednje strane pa je vlasnik odlučio da ga ne želi ili neće slagati iskreno neznam. i eto tako je završio kod mene imam ja. 098 909 9039 - Samo da javim, zvao sam neki dan otpad i pitao za dijelove za bmw kockicu posto mi treba jedno 15-20 stavki, izmedju ostalog resetkice ventilacije u armaturi i dobio sam odgovor da se to nemoze kupiti posebno nego je to sastavni dio armature. Armatura je 350kn. Bas krasan odgovor, svaka cast. Hocu prednju masku, ali ne; ide sa farovima jer su oni sastavni dio prednje maske. i nemožeš stavljati ponudu dijelova u moju temu pa te eto molim da sljedeći put to ne radiš hvala ti Veky,bok!Imas li kaj dijelova za passata 3c? Lijep pozdrav nemam nažalost Pozdrav Veky imaš kakvih dijelova interijera za Polo 9n 02-09. Hvala ništa nažalost samo 6n2 zasad Ekipo jel treba tko Vw Audi 80 original čukice i došao je vw Sharan za djelove 1.9 tdi 1999 Edited December 17, 2015 by vekyman1 Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 18, 2015 Pošto čukice 150 kn za dečke s foruma :-) Share this post Link to post Share on other sites
funk.doobiest.18 1 Posted December 29, 2015 Pozz, imas mozda plastike zastite motora (podvozja) za passat 3bg? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 5, 2016 Pozz, imas mozda plastike zastite motora (podvozja) za passat 3bg? nemam nažalost, svi kaj mi dodju su bez Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 2 Posted January 5, 2016 Veky,daj mi ostavi ove cukice ako nisi vec frknuo Share this post Link to post Share on other sites
nino_zg 0 Posted February 16, 2016 Pozz, trebam zadnji branik za Golfa 6 2.0TDI sa park senzorima. Imaš? Cijena? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 19, 2016 Došla je jedna dvojkica 1.6 d 3 vrata u solidnom stanju Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted February 19, 2016 Treba mi za dvojku za desna vrata mehanizam da ih zakljucam iznutra, koliko novaca? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 2 Posted February 19, 2016 Veky,jesi dozivio moj post za cukice? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 20, 2016 Veky,jesi dozivio moj post za cukice? jesam frende samo sam ti zaboravio javiti da su čukice otišle dečku s foruma isti dan hebiga, kad naleti nešto ostavim ti Treba mi za dvojku za desna vrata mehanizam da ih zakljucam iznutra, koliko novaca? pretpostavljam da misliš na unutarnju bravu u vratima??? Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted February 20, 2016 (edited) jesam frende samo sam ti zaboravio javiti da su čukice otišle dečku s foruma isti dan hebiga, kad naleti nešto ostavim ti pretpostavljam da misliš na unutarnju bravu u vratima??? Ne znam sto bi bila unutarnja brava. Mogu ih otvoriti iznutra te zakljucati izvana i otvoriti izvana, ali ih nemogu zakljucati iznutra. Pipka nema a bome ni onog štapa di se plasticni pipak stavlja. Edited February 20, 2016 by G2 LTD Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 23, 2016 Ne znam sto bi bila unutarnja brava. Mogu ih otvoriti iznutra te zakljucati izvana i otvoriti izvana, ali ih nemogu zakljucati iznutra. Pipka nema a bome ni onog štapa di se plasticni pipak stavlja. gle može biti da ti fali samo polugica ili taj plastični čepić a može biti i unutarnja brava, ajmo ovako brava ti je 100 kn, a polugica te ne dodje ništa navrati da pogledamo Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted March 19, 2016 Pozdrav, Imaš možda koji crni rolo prtljažnika za Passat 2002 godina? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 21, 2016 Jel treba netko originalni duboki branik za Vw Jettu/ golf II cca oko 500-600 kn Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted March 21, 2016 Imas prednji branik za caddy mk2? Ne treba resetke ni lip samo srednji dio Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 21, 2016 dvokomorni farovi za g3 hella oem dobro stanje? Share this post Link to post Share on other sites