Guest Gear Posted January 7, 2008 (edited) kak izgledaju ti retrovizori? to su oni obicni crni samo su elektricni, jel? s ove plave duje: zadnja-lijeva vrata s tom lajsnom koja je na vratima i kvakom (ovo ostalo mi netreba), prednji-desni plasticni rubnjak i zadnji-lijevi. i cisto informativno, netreba mi, ali mozda ak mi se cijena svidi, kolko trazis za ove krom lajsne na prozorima? Edited January 7, 2008 by Gear Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted January 7, 2008 isti ko serijala sam nisu na žgance nego na struju Share this post Link to post Share on other sites
Guest luki Posted January 7, 2008 (edited) Pozdrav. Daj pogledaj jel imas mozda za Golf IV, 1999 god. 12 mjesec motor zadnjeg brisača i desni retrovizor na elektroniku. Trebao bih jos i gume Michelin, pilot, exalto 195/50 r15 3 komada ili 1 kom. Hvala pozdrav. Edited January 7, 2008 by luki Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 8, 2008 (edited) plasticne pragove gti? prodano.... Jel imas ovakav nastavak za branik??? To je nastavak od seata samo sto je ovdje na passatu... Ako imas javi!! Moram pogledati, kad se otopi snjeg znam da je ovo vw forum,ali pošto je to ipak auto otpad je ima slučajno dijelova od lancie delte 1 ili pak kompletna karoserija? ne prodajem cjele karoserije, a držim i ostale aute bez obzira kaj je vw forum slobodno pitaj kak izgledaju ti retrovizori? to su oni obicni crni samo su elektricni, jel? s ove plave duje: zadnja-lijeva vrata s tom lajsnom koja je na vratima i kvakom (ovo ostalo mi netreba), prednji-desni plasticni rubnjak i zadnji-lijevi. i cisto informativno, netreba mi, ali mozda ak mi se cijena svidi, kolko trazis za ove krom lajsne na prozorima? To su elektrićni crni, lajsne su prodane komplet ali imam druge imam i prednji desni rubnjak i zadnji ljevi rubnjaci su po 50 kn/kom, lajsne na prozorima nemrem prodat jer su jedna vrata već prodana, pa nisu komplet, a vrata su 400 kn cjela zadnja ljeva Pozdrav. Daj pogledaj jel imas mozda za Golf IV, 1999 god. 12 mjesec motor zadnjeg brisača i desni retrovizor na elektroniku. Trebao bih jos i gume Michelin, pilot, exalto 195/50 r15 3 komada ili 1 kom. Hvala pozdrav. iv golfa nemam, a gume su sve 4 prodane jučer Do petka je licitacija el retrovizora od dvojke tko ponudi vi??e nosi trenutne ponude su El. retrovizori Golf 2 340,01kn... -DINO 01 350 KN - Ironic GTI.... i jo?? su na prodaju zadnji profilirane sicevi za dvojku, cjena 400 kn i jo?? imam krovne lajsne u super stanju sa dvojke 5 vrata ako tko treba tu sam Edited March 19, 2009 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted January 8, 2008 dal imaš - pragove za g3 plastične - lajsne za 3 vrata za model bez rubnjaka, u biti treba mi onaj komadić što ide na prednji blatobran i komda što ide na bok, onu sa vrata imam. pošto? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 8, 2008 dal ima?? - pragove za g3 plastične - lajsne za 3 vrata za model bez rubnjaka, u biti treba mi onaj komadić ??to ide na prednji blatobran i komda ??to ide na bok, onu sa vrata imam. po??to? Imam zadnji ljevi i desni za troje vrata cjena je 50 kn, prednji onaj mali ??ta ide na blatobran nemam i pragove nemam komplet, fale mi one lajsne Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gear Posted January 8, 2008 To su elektrićni crni, lajsne su prodane komplet ali imam druge imam i prednji desni rubnjak i zadnji ljevi rubnjaci su po 50 kn/kom, lajsne na prozorima nemrem prodat jer su jedna vrata već prodana, pa nisu komplet, a vrata su 400 kn cjela zadnja ljeva iv golfa nemam, a gume su sve 4 prodane jučer ok, uzeo bi ta vrata s lajsnom i ta dva rubnjaka onda. do kad radite? ja sam na poslu do 17h, a i tada je jako velika guzva do zapresica. jel se moze nekak dogovorit navecer ili to ne dolazi u obzir? Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 8, 2008 el. retrovizori 360kn Share this post Link to post Share on other sites
tdi pde 0 Posted January 8, 2008 pozdrav,da li imas nesto za golf 4 npr trazim zadnji sicevi sa naslonom? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 8, 2008 Neke Recaro siceve si spominjao.. imas kaj?... ili neke profilirane usčuvane od VW koncerna.. ? i imas mozda koji Volvo 440... po mogucnosti prednji kraj? Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 9, 2008 Bok,jel ima?? mo??da za transportera T3 masku sa kockastim svijetlima,i jel ima?? getribu za isti auto sa 5 brzina... Btw:ima?? kakvih djelova od T3 caravelle Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted January 9, 2008 Jel imas ovakav nastavak za branik??? To je nastavak od seata samo sto je ovdje na passatu... Ako imas javi!! Jel bi mogao pogledati za taj nastavak, trebao bi mi sljedeći tjedan.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest tomidis Posted January 10, 2008 Bok Vedran, jel ima?? mo??da glavnu elektroniku (kompjuter) za passat 1.8, 91.god. odgovara mi ako ima jedan od slijedećih brojeva 443 907 311 B 443 907 311 G 443 997 311 AX 443 997 311 AV Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 10, 2008 pozdrav,da li imas nesto za golf 4 npr trazim zadnji sicevi sa naslonom? Nemam ni??ta od IV trenutno Neke Recaro siceve si spominjao.. imas kaj?... ili neke profilirane usčuvane od VW koncerna.. ? zasad nije ni??ta do??lo imam samo zadnje trenutno i imas mozda koji Volvo 440... po mogucnosti prednji kraj? nemam na??alost Bok,jel ima?? mo??da za transportera T3 masku sa kockastim svijetlima,i jel ima?? getribu za isti auto sa 5 brzina... Btw:ima?? kakvih djelova od T3 caravelle za t3 ni caravelle trenutno nemam djelova Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 10, 2008 ima?? li mo??da zadnji lijevi podizač stakla el. za golfa III/vento? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 10, 2008 ima?? li mo??da zadnji lijevi podizač stakla el. za golfa III/vento? već me netko pitao mislim da nemam ali ću pogledati Imam m3 look retrovizore za mk3 sa grijanjem stakla, cjena 600 kn treba tko???? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 10, 2008 (edited) ispu??nu granu sa kolektorom (ono 4-2-1 pa do kat-a) sa opelovog c2.0xe motora? Edited January 10, 2008 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted January 11, 2008 Golf II, el retrovizori, 365kn Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 11, 2008 el. retrovizori, 370 kn Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted January 11, 2008 jel ima?? el podizače od G II? Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 11, 2008 el retrovizori 385kn Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 11, 2008 dolazim u ponedjeljak po retrovizore... Share this post Link to post Share on other sites
marko polo 0 Posted January 13, 2008 imas negdje mozda pumpu benzina za g3 2.0 16v,visokotlacnu? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted January 13, 2008 Majstore, ima?? kaj iz unutra??njosti od g4? Neki prekidači bi mi trebali... Share this post Link to post Share on other sites
Guest joco*007 Posted January 13, 2008 koliko komplet ma??ina,aut. gutriba i sva instalcija od dvice??? Share this post Link to post Share on other sites