vw 4ever 0 Posted May 9, 2015 Mi bili evo sad dva vikenda za redom i sve sta iman za rec je cudo Sta se tice policije zaustavilo me 2 puta prvi put tip odma cucne na zadnje gume i urla na mene i pokazuje u prometnu da nije upisana 18ka al fala bogu na napomenama pa eto je samo sta je upisana 235/40-18 a na autu je 225/40-18 zadnja malo stretchana ali nista nije reka... Al eto napisa mi je 25 eura za americke pozicije tj upaljene znigavce na 20posto... I nisan to tija ugasit i doden ovi vikend i ajmo jos 25 eura, jos parking kazna 20 eura... Moglo se lipo pit i jest za to Al iz videnog panduri jebu samo one koji pretjeruju... Ili mene sa zmigavcima Jesi išao preko Tržića?? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 9, 2015 Mi bili evo sad dva vikenda za redom i sve sta iman za rec je cudo Sta se tice policije zaustavilo me 2 puta prvi put tip odma cucne na zadnje gume i urla na mene i pokazuje u prometnu da nije upisana 18ka al fala bogu na napomenama pa eto je samo sta je upisana 235/40-18 a na autu je 225/40-18 zadnja malo stretchana ali nista nije reka... Al eto napisa mi je 25 eura za americke pozicije tj upaljene znigavce na 20posto... I nisan to tija ugasit i doden ovi vikend i ajmo jos 25 eura, jos parking kazna 20 eura... Moglo se lipo pit i jest za to Al iz videnog panduri jebu samo one koji pretjeruju... Ili mene sa zmigavcima vidli smo te jucer u centru sto se tice pozicija jebiga naletio si ,stvarno nisam vidio da jebu ekipu za to uglavnom što se WSEE 2k15 ,susret je umro u petak 23:59 ,subotu racunat samo kao dan kada svi odlaze ,nista ljudi nije bilo niti auta ,veceras je pumpa bila prazna rezime 6 dana : JEBEN tjedan ,steta radi vikenda sljedece godine repriza Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted May 10, 2015 Kad bude onaj drugi worthersee? Share this post Link to post Share on other sites
Ris 0 Posted May 10, 2015 Mene bi vise interesiralo da vidim kako mu izgleda instrument tabla tj da li je isao na opciju: dajmo mu da (pro)vozi ili zelmi sve u fulu tvornicki i da radi. Takodjer vjerujem da bi bilo zanimljivo vidjeti motorni prostor i malo sagledati rjesenja i kvalitetu istih i nivo na kojem je odradjeno to. Ovako izvana za laika: woow mk1 tfsi , big deal i na tom za vecinu ljudi komentiranje ovako slozenog auta staje jer je to maksimalni domet koji vide. Instrument tabla je od keca, i urice su neke afetarket, motorni prostor valjda vidiš. Složen je fino auto, vozi ga čovjek od 40etak godina Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 10, 2015 vratio se doma..idem spavat i radit..sutra koja slika više dario i marin uhvatio sam vas,ja sam još malo produžio... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 11, 2015 ja taman iso stvari slozit i reko da vidim di si ,a ti odjurio steta sto je tako malo ljudi ostalo sub/ned sad sam gledo slike od prosle godine i bilo je masa ljudi vikend prije Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 11, 2015 Ja sam mislio da ostajes zbog plave :-) Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted May 11, 2015 Prošle godine sam bio dva vikenda prije, a ove vikend prije i mogu reći da je prošle godine bilo bolje! Više ljudi i više auti. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 11, 2015 to je zbog 1. maja ne vjerujem da ce iduce godine biti tako Ja sam mislio da ostajes zbog plave :-)dajte vise sliku ! Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 11, 2015 Nasa je.onda znas da je dobra Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 11, 2015 Ja sam mislio da ostajes zbog plave :-) ponudio sam joj brak ,ali nije još spremna 2 pero : nema slike ,ali je vrhunska Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 11, 2015 nije se mogla odlucit izmedju mk7r i 996 turbo ? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 11, 2015 Pusti ti papire...bit ce onda veca konkurencija Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 11, 2015 nije se mogla odlucit izmedju mk7r i 996 turbo ? pala je na passata lubeničara kaj je najgore hahaaha Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 11, 2015 (edited) Prepoznala je kvalitetu ocito Edited May 11, 2015 by srki Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 11, 2015 Aj da naletim i ja na svoje krampovinje negdje,znaci ova buba se vozila skoro od shella do fakera ispred mene,nema osobe koja se nije okrenula slikala za njom Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 11, 2015 buba je do jaja čopana Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 11, 2015 pala je na passata lubeničara kaj je najgore hahaaha Reci da mu fali nešto osim 2.5 tfsi.a pa ćeš vidit šta ćeš sljedeći put dobit za doručak... :lol2 Nhf, hvala svim prijateljima,ovo je bilo još jedno nezaboravno druženje i opet ćemo ponoviti sve sljedeće godine...i da,dobro ste rekli,žalio bih da nisam pošao. Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted May 12, 2015 Aj da i ja koju napišem. Bili smo gore 3 dana, od 1. do 3.5., toliki broj auta na jednom mjestu i to dva tjedna prije samog eventa je nešto nevjerojatno, ali to ima i dobru i lošu stranu. Sama činjenica da si gore ti je dosta, smještaj prva liga, zezancija s ekipom je bila na mjestu, kvaliteta auta je takva da ti skoro svaki koji naleti nečime zaokupi pažnju, ali moram priznat da je meni osobno ona gužva i krkljanac koji su gore bili, ostavila malo gorak okus. Vožnja od Shella do Faaka traje skoro dva sata, napokon dođeš i onda gledaš aute kako stoje u koloni. I onda moraš natrag prema Veldenu, ista situacija. Prvi dan je to ok, ali već drugi... Ne možeš se provozati i obići neka mjesta koliko bi htio. Puno puno ljudi želi biti dio svega toga, pa tako i ljubitelji marki van grupacije. Tko je bio, sigurno je primjetio veliki broj BMW-a, Mercedesa, Nissana, raznih amerikanaca...Nisam zadrt, volim vidjeti i čuti dobro složeni auto pa makar to bila Honda, samo se brinem kako će iduće godine trebati ići mjesec dana prije eventa jer će tada biti najveći broj RS-ova, R32-ojki i svega ostaloga Neću stavljati puno slika, samo auti s kojima smo išli Ovo je nekih cca kilometar prije Shella (tj Enia) iz smjera Reifnitza Ostale slike su s puta Vidimo se na Reloadedu Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 16, 2015 (edited) Slike od vikenda prije,bilo je ok,nije bilo guzve,ali murje puno i nije bilo nikakvih ispucavanja ili šlajfanja guma jbg ,sreo naše Daria,Marina u gasthofu te dečke iz ZG i Fabiu RS srebrnu iz ZG,bivša od dastronga,i još par naših tablica...uglavnom dobar vikend Edited May 16, 2015 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted May 17, 2015 Ova zadnja zadnja bijela šestica sa rotoricama Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 17, 2015 (edited) jebeš malo ,si bil danas na motocrossu u loboru možda?taki auti nisu IN Edited May 17, 2015 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted May 18, 2015 Meni je dobra, ja neznam kaj je in! Sviđa mi se! Sviđa mi se i onaj elfer i T1 i S4! Druge godine pem s tobom u Austriju! Jesam, bil sam na kratko u Loboru, moral sam iti u noćnu! Daj malo boljih slika u projektu golfića! Share this post Link to post Share on other sites