ivanavwpolo 0 Posted November 24, 2015 Pozdrav svima!Molim za pomoc i savjet.Vozim vw Polo.Auto se otkljucava na kljuc,nema daljinsko.Naime,brava vozaceva mi ne otkljucava niti zakljucava.Zakljucavam auto sa suvozaceve strane,pritiskom na pipac u vratima auta. Da li netko ima iskustva s tim?Sto bi sve trebalo mijenjati i kolika bi priblizna bila cijena?Polo je 1.2 2003 godina. Hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted November 24, 2015 (edited) Jel ti kljuc ide ka uprazno kad ga okrices? Ako da onda su ti vjerojatno popucali elementi unutra. Tj imas osigurac,oprugu i " kljun". Vecinon pukne tak kljun. Novi kljun i osigurac su nekih 50-100kn i za ruke 100-150kn Edited November 24, 2015 by marko-zd Share this post Link to post Share on other sites
ivanavwpolo 0 Posted November 24, 2015 Kad stavim kljuc u bravu,uopce ga ne mogu okretati niti u jednom smjeru. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted November 24, 2015 A najbolje da odes do majstora da ne okrices na silu pa slomis kljuc. Mozda samo triba podmazati i ocistit bravu Share this post Link to post Share on other sites
ivanavwpolo 0 Posted November 24, 2015 Nista na silu ne okrecem niti radim.Uopce kljuc ne stavljam u tu bravu nego otvaram vrata sa suvozaceve strane i tako i zakljucavam.Za sada naravno dok to ne rijesim.Nije niti cudo da je brava zastekala kad se puno koristi a s vremenom se sve potrosi i ima neki svoj vijek. Share this post Link to post Share on other sites
polo 5 Posted February 21, 2022 (edited) On 11/24/2015 at 5:15 PM, marko-zd said: Jel ti kljuc ide ka uprazno kad ga okrices? Ako da onda su ti vjerojatno popucali elementi unutra. Tj imas osigurac,oprugu i " kljun". Vecinon pukne tak kljun. Novi kljun i osigurac su nekih 50-100kn i za ruke 100-150kn Meni vrti u prazno, gdje ima toga za nabaviti i koliko je zajebano to sam promijeniti? Evo naručio na aliexpres nadam se da je to. US $4.38 | 604837167/168 FIT FOR VW GOLF 4 IV MK4 A6 SKODA FABIA POLO 9N DOOR LOCK REPAIR KIT FOR LEFT RIGHT SIDE NEW 7PCS https://a.aliexpress.com/_uXq2Ig I da su ove upute ok Edited February 21, 2022 by polo Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 217 Posted February 22, 2022 (edited) Nije bas lako izmjenit ako nisi radio i ako nisi vičan mehanici. Veslo se polomi...klasika... i ima tih djelova u tokic ciak i slicno... ... Ide veslo ... kruna i osigurač..... Izmjena ima nekoliko caka no eto ima taj yt pa se treba dobro educirat.... Da to nebi opet crkavalo..... moj savjet je kupovina daljinskog zakljucavanja Ja imam nekih 10godina i radi bez greske.... Kupio u https://www.krhificentar.com/ Edited February 22, 2022 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
polo 5 Posted April 25 Ovo iz kine namontirao i ok je kljucanje sa kljucem u bravu sad. Imao sam i daljinsko kinesko,radilo je dobro 10 godina i pocelo zajebavat, pa mi svako malo rikne motoric na vozackim vratima, a sve ide preko njega tako da vise ne radi za cijeli auto, promijenio vec 2 motorica. Rikne u roku tjedan dana Mozda je do centrale ili kablova negdje Share this post Link to post Share on other sites