0
GTD Vento

Prekida gas prilikom prvog polaska

Recommended Posts

Pomagajte ljudi ako Boga znate!!! Nedavno sam ubacio motor iz g3 1.9 tdi afn 110 ks kompletan sa instalaciom i getibom, znači komplet sve u svog venta koji je u orginalu bio 1.9 td 74 ks. Događa mi se sljedeća stvar: 1. Upalim auto prima gas normalno 2. Ubacim u brzinu i kad krenem na oko 1200 - 1300 okretaja isključi gas 3. Ubacim u drugu ili pustim gas i nakon 1-2 sec prihvati gas normalno. Taj se problem događa samo prilikom prvog polaska nakon paljenja motora. Dali je netko imao takav problem, postoji li kakvo riješenje za moje probleme? :glavomuzid:glavomuzid:glavomuzid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesi stavio prekidac na papucicu kvacila?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Papučice su prebačene kompletne i na njima ima prekidač kojeg pretisne pedala kvačila kada je u stanju mirovanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

isto ko i kod mene, meni je receno da je to zbog manjka vakumskog spremnika na n75 ventilu-kojega je nemam ( kugla ona koja dojde-nju nemam)

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebu vas prekidaci stop svjetla.moraju biti oba i plavi i crni i moraju stajat stisnuti kao da se ne koci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taj isti problem sam ja imao nakon upacivanja PD130 swap.

 

Nitko nije znao rijesiti taj problem nazalost.

 

Problem je rjesen tako sto je auto razbijen i prodan u dijelove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako je mexx 2 komada na papucici od kocnice i jedan na kvacilu

Ista stvar bila kod frenda ali 90ks tdi...stavili prekidac na kvacilo i problem rjesen

Edited by said

Share this post


Link to post
Share on other sites

To se meni dogodilo na a3 pd130,kada sam provlacio napajanje za pojacalo,nekako sam sa kabelom otkacio jedan dek iz kutije sa dvije zice i to mi se isto dogadalo sa gasom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oba su prekidača na papučici kočnice crnini i plavi. Danas bio kod jednog mehaničara i kaže mi da mu je dolazilo 4-5 auta sa istim problemom kao kod mene i sve su bili sa naknodno ugrađivanim motorima i da nema rijeenja za taj kvar. Jednostavno mi neide u glavu kako je moguće da se to nemoze rijesit, kad sam preselio kompletnu instalaciju(motornu i kabine) instrument tablu, papučice(komplet) altung, getribu znači sve osim zadnje instalacije tj. top svjetla i centralno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mora se rjesiti!!!

3 prekidaca moraju biti tu.

2 od kocnice.glavni i sigurnosni

i od kvacila.

i svi moraju biti u off poziciji

znaci stisnuti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ili je negdje zajebano sto na instalaciji...neka zica fulana ili nesto

Ili je negdje zajebano sto na instalaciji...neka zica fulana ili nesto

Share this post


Link to post
Share on other sites
0