sljivan 0 Posted January 7, 2016 pretraživanje foruma uopće ne radi. znači što god upišem da mi pretraži, dobijam 0 pronađenih pogodaka. što je nemoguće jer upisujem naslove koje vidim. Share this post Link to post Share on other sites
Hrxixus 0 Posted January 7, 2016 Kako ne radi ,evo ja upravo upisao Volan i izbacilo mi 117 rezultata,pokraj opcije search imaš opciju this topic,tu stavi forum i rezultati stižu Share this post Link to post Share on other sites
sljivan 0 Posted January 7, 2016 upiso sam rns 510... ništa, rns 315 ništa... rcd 510 ništa... onda sam otvorio neki forum i vidio prvi naslov (ne pamtim više koji) upiso neku riječ iz njega... i opet ništa... stalno mi javlja 0. Share this post Link to post Share on other sites
Hrxixus 0 Posted January 7, 2016 Meni našao 70 rezultata za rns510,tamo gdje upišeš rns 510 ,desno od toga ti piše this topic,to klikni i odaberi Forums i onda search,ako ostaviš this topic ,onda samo traži u ovoj temi Share this post Link to post Share on other sites
sljivan 0 Posted January 7, 2016 hvala na prijedlogu, ali i odaberem forums... vidis na ovoj slici iznad da je forums zacrvenjeno i ima bijelu kvacicu pored? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 19, 2016 Ne radi ti jer ti upišeš rns(razmak)510, a ovaj forum kao i masa drugih ne pretražuje riječi s tri slova, to je tak oduvijek. U ovom konkretno slučaju bi znači trebao tražiti kao rns510 ili preko googla pa uz traženu riječ dodaš site:www.vwclubcroatia.com. Share this post Link to post Share on other sites