GogiR32 0 Posted April 13, 2016 Bit ce lipova na lezecima đaba Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 13, 2016 Hahah al malo su ga pretjerali s tim lezecima i sranjima odjednom a sigurno im je fino kad svi ti ljudi dodju i ostave im hrpu love Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 13, 2016 Hahah al malo su ga pretjerali s tim lezecima i sranjima odjednom a sigurno im je fino kad svi ti ljudi dodju i ostave im hrpu love baš to....ko da im je hdz na vlasti razmišljaju. kolko ekipe ide gore i kolko eurića padne trebali bi im stavit novi sloj asfalta svake godine a ne ovo... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 13, 2016 nece oni s ovim izgubit ni jedan cent ,ne brinite Ovo je isto dobro , za pokazivanje i slikanje auta , odlično sad bi i marin mogo s onom plavom kantom ic gore ,tak i tak stoji za slikanje Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 13, 2016 a koja ce tek sad gužba bit od Veldena prema pumpi Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted April 14, 2016 Koliko se sjecam po pisanjima, tamo se dosta provjerava tehnicka ispravnost vozila, murja zaustavlja i kontrolira aute? Kakva su vasa iskustva sa time? Mene su zaustavili prosle god,25eu kazna jer sam se vozio po trotoraru,strugao sam ralicom pred njima i nikom niš.Kao što je napisano budi normalan,nemoj se isticat i nikakvih problema nema. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 14, 2016 nije nikakav meet nego sluzbeni dio na koji se ne isplati ic jer dolaze seljacine ovo drugo ne znam sta bi rekao ,ima pijane ekipe ali ne unistavaju nista niti pljackaju Seljačine možda i dođu al ne u 100% onm broju... Bude kultura autiju a usput tad v.a.g ima svoje standove pa se isplati pogledat neke od novih il posebnih modela a i hostese su preljepe... (skodine prvenstveno najbolje budu)... Moze se kupit gevindi za 120evra i kojekakvih nalja majica.... bude i kvalitetnije robe a i nekerman naravno... Stand BBS-a itd oficialnih tjunera vag marke.... Tako da nije samo krkanluk i nemas zasto ici.... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted April 14, 2016 bio sam 3-4 godine na sluzbenom i zadnjih ne znam kolko godina nisam bio i ne fali mi a sudeci po slikama ,nema ni nekih jebenih auta gore tada Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2016 Seljačine možda i dođu al ne u 100% onm broju... Bude kultura autiju a usput tad v.a.g ima svoje standove pa se isplati pogledat neke od novih il posebnih modela a i hostese su preljepe... (skodine prvenstveno najbolje budu)... Moze se kupit gevindi za 120evra i kojekakvih nalja majica.... bude i kvalitetnije robe a i nekerman naravno... Stand BBS-a itd oficialnih tjunera vag marke.... Tako da nije samo krkanluk i nemas zasto ici.... Sad više nebude ni škode ni audi-a ni seata. Samo VW valjda. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 15, 2016 nema sisa pa ni autofrika Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 15, 2016 (edited) Hahaha a samo zbog toga sam isao Pik...sta jel to lovacka il sta??? O fak... pa audi je imao jeben stand..tu bi proveo bar uru vremena... a na skodi je čillannje gledajuci tetke i pokoju skodinu studiju.... Sto se tice auta...svak ima svoj ukus.... netko voli gledat aute netko opcenito show... Ako se poklopi sreca mozda ovu godinu i oden makar nebilo skode hehe Pero gledaj i ti malo sise ebes sarafanje...bar tih par dana mozak na pau Ono je ulaz za do bille na onom kruznom pa nizbrdo? Se tko sjeca koliko je ulaz s autom (do bille samo) ? Edited April 15, 2016 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 15, 2016 Hahaha a samo zbog toga sam isao Pero gledaj i ti malo sise ebes sarafanje...bar tih par dana mozak na pau Ono je ulaz za do bille na onom kruznom pa nizbrdo? Se tko sjeca koliko je ulaz s autom (do bille samo) ? Da citiram Srbe : '' Brate , kad dodjemo u Austriju , nama kriteriji jako opadaju'' Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2016 http://www.motor-talk.de/news/zurueck-zum-ursprung-aber-nur-fast-t5579927.html Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 22, 2016 Znaci proljev ove god... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 23, 2016 Mission completed . Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted April 24, 2016 Ajde nabacite koju sliku vi sta ste gore Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted April 24, 2016 I snjezni kraj putovanja Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 24, 2016 je ti zapeo ovaj Tipo a?koji je motor unutra,znaš? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 24, 2016 još ima najmanje VWa gore...svega ima čini se Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted April 24, 2016 Jučer bili pero i ja gore,vrijeme malo sunce malo kiša sve u svemu isplatilo se ići. Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 24, 2016 je ti zapeo ovaj Tipo a?koji je motor unutra,znaš?Tipo je valjda pravi sedici valvole , a unutra 2.0 16V T , nisam vidio motor Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted April 25, 2016 Evo mojih fotki... Pyramid kogel Bivsi ''Shell'' Fakersee Reifnitz screen cap click image upload Share this post Link to post Share on other sites