zrnojed2 2 Posted January 12, 2018 jel ima ko da je mapirao novijeg tdi a da je ostavio dpf? kako se auto ponasa nakon toga...nekako bi ostavio to govno posto bi se mogle mjere na tehnickom postroziti pa da nemam problema.. da li vam se cesce pali regeneracija i ima li kakvih nuspojava? Passat 2010 2.0 CR TDI.Remap na 170 KS, DPF ostao na autu. Sve radi ok,nema nikakvih problema. Auto se vozi svaki dan minimum 100 km. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 104 Posted January 12, 2018 Ipak sam odradio dpf i egr off jer mi se neda vise o tome brinuti i razmisljat kad ce se raditi regeneracija i bezveze se tada vozikat da zavrsi zapoceto. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted January 12, 2018 Steta sto nitko nema iskustva s ovim Bugarima (ili sto vec jesu) sa adresom u UK... Share this post Link to post Share on other sites
Goranduka 0 Posted January 12, 2018 znali itko na 2.0tdi sa dpf om kako znati da li je pocela regeneracija i kada je zavrsila. imam osjecaj da se meni cesto pali Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 104 Posted January 12, 2018 Okretaji su ti blizu 1000. Ali pazi sad po zimi da je zagrijan motor ulje preko 70 stupnjeva..jer ako nije onda ima povisen ler zbog brzeg zagrijavanja ali to samo kad je vani temp niza od 5.5 stupnjeva. Uglavnom bucnije radi, smrdi iz auspuha, vrti se ventilator hladnjaka..itd Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted January 12, 2018 Okretaji su ti blizu 1000. Ali pazi sad po zimi da je zagrijan motor ulje preko 70 stupnjeva..jer ako nije onda ima povisen ler zbog brzeg zagrijavanja ali to samo kad je vani temp niza od 5.5 stupnjeva. Uglavnom bucnije radi, smrdi iz auspuha, vrti se ventilator hladnjaka..itd Ti sad nemaš tih briga Mene to isto živcira mogli su neku lampicu staviti i to je to a ne ovako nagađati.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 104 Posted January 13, 2018 Ja sam se toga rijesio...velika briga manje u glavi...hahha Vozim se i uzivam sad. :-) Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted January 13, 2018 Provjereno emisija (11.1.2018) Toni Motorsport - YouTube Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 13, 2018 Bas sam gleda ovog,strasno sta ljudi rade i nitko nista Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted January 13, 2018 Ima toga koliko god hoceš, u startu bude jeftino pa ispadne skupo, kad ljudi shvate da pravi majstor i posao koštaju biti ce drugačije. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 13, 2018 Citao sam na faceu to kad je decko napisao kako je izvaran A ovaj maper...otvoreno prica o varanju osiguranja na tv-u...wtf? Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted January 13, 2018 Citao sam na faceu to kad je decko napisao kako je izvaran A ovaj maper...otvoreno prica o varanju osiguranja na tv-u...wtf? Poslušaj ponovno što je rekao maper...rekao je da u okviru skupine moze povećati snagu govori u 3,27min o tome... ogradio se je odmah.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 13, 2018 Je u pravu si...nisam dobro slusao sve ok Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 13, 2018 Nije mi jasan taj Igor kako moze biti tako naivan u ovo doba informatizacije i svega... da plati nekom kretenu sa pumpe tolike pare..... Zapravo me nista niti ne cudi, znam toliko ljudi oko sebe da niti ulje ne provjeravaju u autu, niti ista znaju oko njega od osnovnih stvari... samo plate i odu.... ja volim znati sto placam, a ne gledati u papir ime artikla Danas barem postoje forumi i FB grupe pa se raspitas tko je taj i kako radi i ostalo sto te zanima... Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted January 13, 2018 Nije mi jasan taj Igor kako moze biti tako naivan u ovo doba informatizacije i svega... da plati nekom kretenu sa pumpe tolike pare..... Zapravo me nista niti ne cudi, znam toliko ljudi oko sebe da niti ulje ne provjeravaju u autu, niti ista znaju oko njega od osnovnih stvari... samo plate i odu.... ja volim znati sto placam, a ne gledati u papir ime artikla Danas barem postoje forumi i FB grupe pa se raspitas tko je taj i kako radi i ostalo sto te zanima... To je i meni palo na pamet, dati tolike pare na crno bez ikakvih informacija ko je taj »majstor« i sta je, ise manje svi mi radimo svoje auto po nekim garazama na crno ali bar idemo kod provjerenih ljudi Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kosi 7 Posted January 13, 2018 hehe... citius mapira samo do limita grupe osiguranja Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 13, 2018 Decki pa nisu svi vlasnici automobila isti i da trose vrijeme na citanje i istrazivanje svega o autu...covjeku je ponudjeno nesto i imao je novac odlucio je platit na kraju je popusio i naucio za ubuduce i puno je takvih ljudi koji dovezu auto plate i ocekuju (na osnovu postenja) da imaju ispravan auto, a majstor ga samo preparkira po dvoristu i naplati To je citius taj lik koji prica u videu? Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted January 13, 2018 A jbga u danasnje doba na balkanu ponasat se tako naivno, a za pola sata na goggleu mozes saznat puno, nevirujem da bas toliko nema vrimena Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 13, 2018 Ne kazem da nema vremena nego mozda ga ne zanima to i mislio je platim i imam jaci auto al eto sad je naucio Pa koliko ljudi ne zna tocak na autu promjeniti tako da me nista ne cudi....neke ljude to jednostavno ne zanima Share this post Link to post Share on other sites
kosi 7 Posted January 13, 2018 To je citius taj lik koji prica u videu? Da. Jedan auto sam mapirao kod njega i bio sam zadovoljan. Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted January 14, 2018 Da li netko cuo i zna za XMan Turbos? https://www.facebook.com/XMan-Turbos-264464090377661/ Navodno imaju ok hibridne turbine, nude mi jednu sa potencijalom od 230KS (ja cu ici na oko 200KS), plug and play za 5500KN sa postarinom. Konekretno, ovu https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=396631990494203&id=264464090377661 https://www.darksidedevelopments.co.uk/ jesi cuo za ove,gledam imaju i hibrida i svega Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted January 14, 2018 https://www.darksidedevelopments.co.uk/ jesi cuo za ove,gledam imaju i hibrida i svega Sent from my iPhone using Tapatalk Da jesam, ali su jako jako skupi. Ne vrijedi mi auto koliko bi me kostala turbina, a gdje je jos mapiranje Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted January 14, 2018 a to da,jest skupi... https://www.darksidedevelopments.co.uk/products/darkside-1-9-8v-tdi-pd130-egr-delete-race-pipe-51mm.htmlsto mislite o ovom? da li je previse love za taj kit + crijevo izaslo bi sve oko 540kn..ne bih uzima sa e bay a cunge lunge a razlika je u 200kn Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted January 14, 2018 Malo jesi skupi al nadan se da opravdavaju cjenu. Kum sutra narucuje set turba s downpipon i sva crijeva od turba za 2.0tdi BKD. 2500 funti sve skupa. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted January 14, 2018 Malo jesi skupi al nadan se da opravdavaju cjenu. Kum sutra narucuje set turba s downpipon i sva crijeva od turba za 2.0tdi BKD. 2500 funti sve skupa.Uf! Ja si to ne mogu priustit. Sent from my SM-T819 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites