Roza 0 Posted November 4, 2016 A kazem ti probaj ic stavku po stavku tam di si programiro nes pa mozda otkrijes u cemu je kvaka Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 E ljudeki jel se ko zajebavao pa programirao na golfu 5 il audi a3 da mu ch lh pali maglenke umjesto xenona jer brijem da ce mi xenon riknut ovak ubrzo Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 4, 2016 Serijski nemas opcije Isprobavao dok sam vozio a3 I sa slabijim i sa jacim bordnetzom I od golf 5 fizicki ti bordnetz pase gore al ces dobit light show u autu, sva svjetla i prekidaci blinkaju Jer sam isto to kod sebe pokusavao, plus kaj sam slagao cornering lights ,ajd bar to radilo Jedino preko univerzalnog modula slozit Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 4, 2016 E ljudeki jel se ko zajebavao pa programirao na golfu 5 il audi a3 da mu ch lh pali maglenke umjesto xenona jer brijem da ce mi xenon riknut ovak ubrzo Zasto mislis da će xenon zbog ch/lh prije riknuti?! Bzvz.. nije istina. Imao sam ch/lh na GTI-u 7g. na xenonima i nikad nista. Evo i na Tiguanu 4g. i sve ok. Zamijenio obje sijalice kad sam ga kupio i dosad sve ok. Neko pametniji od nas je to tako slozio, tako da nemoj se zamarati s tim. Samo otkljucavaj i zakljucavaj. Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Pito sam Tihomira covjek je doktor za sve to i kaze da se moze e sad kak nemam pojma I jos jedna stvar kj ne nervira kaj nemogu nikak napravit da mi maglenke stalno rade tipa nes kao drl Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 4, 2016 Normlanim putem ne moze ch/lh na tim godinama A maglenke mozes stavit pod dnevna ,ovisno o jacini modula dali podrzava Al ti je kaznjivo Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 4, 2016 Normlanim putem ne moze ch/lh na tim godinama A maglenke mozes stavit pod dnevna ,ovisno o jacini modula dali podrzava Al ti je kaznjivo Zasto bi bilo kaznjivo? Onda bi kaznjavali i sve koji imaju na skodama original tako Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 4, 2016 Pa zato jer je? Ne smijes se vozit pod maglenkama Jedno su dnevna svjetla kaj skode imaju uz maglenke A jedno su maglenke Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Ma znam da je kaznjivo al vozim pod maglenkama uvijek pa mi se neda palit Al kuzis aktiviram kao fog via drl i nece Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 4, 2016 Mislim da moras i aktivirat u pocetku za drugi tip zemlje Da ti se svjetla pale kad je salter na 0 Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Imam sve je kak treba i nece znaci cim dam kontakt pale se dnevna al maglenke nece upalit nez kaj ga jebe Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 4, 2016 Nije kaznjivo da prednje maglenke svjetle... Ako tvrdis da je, daj clanak... Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Neznam sad ni ja po novom zakonu mislim da su ukinuli to za prednje maglenke samo straznje da se kaznjavaju Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 4, 2016 Tocno, stavio sam u nekoj temi i clanak iz zakona... Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 A onda jos bolje sad onda bez brige vozim ahaha Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 4, 2016 Isao sam googlat,bome je izmjenjeno , nisu kaznjiva Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Jos kad bi mi radilo ovo da si programiram, milineee Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted November 5, 2016 Znaci, prednje maglenke se moguc slozitickao dnevna svjetla, i da sve bude legalno? Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 5, 2016 Da al na 30 % da netresti prejako Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 250 Posted November 5, 2016 Ne ljudi, prednje maglenke nikako ne mogu biti dnevna svjetla. Nije kaznjivo imati upaljene maglenke ali to ne znaci da one mogu zamjeniti dnevna svjetla. Ako vas po zimi uhvate samo s maglenkama, mozete uredno dobiti kaznu za neupaljena kratka ili dnevna svjetla. Druga stvar, Skode imaju i dnevna i maglenke jedno do drugog pa to mnoge zbunjuje, nemaju one tvornicki upaljene maglenke kao drl. Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 6, 2016 (edited) Jel neko updejto vcds clone Imam kabel i verziju 15.7 i nudi mi azuriranje na 16.8 oce bit kaj ak azuriram Edited November 6, 2016 by Roza Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 6, 2016 Ako azuriras mozes odmah naruciti novi a ovaj baciti... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 250 Posted November 6, 2016 Jel neko updejto vcds clone Imam kabel i verziju 15.7 i nudi mi azuriranje na 16.8 oce bit kaj ak azuriram Ovisi koji klon imas. Nego, sam VCDS ti nudi? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 250 Posted November 6, 2016 Da li mozes provjeriti koliko ti je velika instalacijski exe file od 15.7? Od sklad66 V15.7.1 ima 51,4MB pa ako imas tu krekiranu verziju onda je moguce da imas dobar klon koji se moze update-at. Share this post Link to post Share on other sites