28 28
RI VW

VCDS - Sva pitanja i pomoc

Recommended Posts

10 hours ago, projektilski said:

Planiram uzeti sa sklad66 novu kopiju RossTechova VCDS-a HEX V2. Ima mozda jos netko tko zeli pa da narucimo?

Hocu ja

Ok, da vidimo dal ima jos tko pa mogu probat uzicati kakav popust.

• Like 1

Razmišljam da se ubacim ali za VAG Tacho.V5.0 + K...

Išao bih rado i na ovu novu verziju HEX V2 ali što sa ovom starom koju imam, a ionako ne planiram ništa novog uzimati pa bi mi ovaj novi bio samo dodatni trošak.

Što ćeš ti sa svojim, u prodaju?

[quote post=937763" timestamp="1684415922" name="" userid="359169] Razmišljam da se ubacim ali za VAG Tacho.V5.0 + K...
Išao bih rado i na ovu novu verziju HEX V2 ali što sa ovom starom koju imam, a ionako ne planiram ništa novog uzimati pa bi mi ovaj novi bio samo dodatni trošak.
Što ćeš ti sa svojim, u prodaju?
Novi mi treba za novog Taiga, 2023g, a stari bi ili dao za sitne pare ili mozda poklonio frendu koji je uzeo Passata od mene.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Planiram uzeti sa sklad66 novu kopiju RossTechova VCDS-a HEX V2. Ima mozda jos netko tko zeli pa da narucimo?

Jel HEX v2 može nešto što obdeleven ne može na MIB3?

Jel HEX v2 može nešto što obdeleven ne može na MIB3?
vcds moze vise nego obd11 ali sto sve ne znam.

vcds moze vise nego obd11 ali sto sve ne znam.

Na MIB3 nisam siguran baš... npr. vcds ne može "otvoriti" SFD...
Moram malo proučiti detaljnije...

Imao sam sklad hex v1 i prodao ga prije 10-ak dana a obdeleven sam kupio prije cca 6 mjeseci... ali pro licencu na obdelevenu imam još 6 mjeseci pa gledam sve opcije... a krediti za obdeleven su mi bezveze jer ako znaš što treba kodirati na vcds-u znaš i na obdelevenu ručno bez trošenja kredita...
  • Like 1

On 5/19/2023 at 7:04 PM, kosi said:

Na MIB3 nisam siguran baš... npr. vcds ne može "otvoriti" SFD...
Moram malo proučiti detaljnije...

Imao sam sklad hex v1 i prodao ga prije 10-ak dana a obdeleven sam kupio prije cca 6 mjeseci... ali pro licencu na obdelevenu imam još 6 mjeseci pa gledam sve opcije... a krediti za obdeleven su mi bezveze jer ako znaš što treba kodirati na vcds-u znaš i na obdelevenu ručno bez trošenja kredita...

Ovo?

https://www.ross-tech.com/vcds/tour/sfd.php

Petre,
da li ti je hitno sa kupovinom VCDS HEX V2 kabelom od SKLAD66?

Uzeo bih VAG Tacho V5.0 + K kao što sam gore spomenuo ali sam mislio da pričekamo još malo pa ako se netko odluči da se pridruži, ujedno čekam refresh na računu pa rekoh da pitam. :)

• Like 1

VCDS ne može generirati unlock token za SFD...
Da, istina. Obd11 je prvi koji ima unlock token direktno od VAGa. Svejedno, za aute koje ja trebam to mi nije nuzno potrebno. Nadam se da ce jednog dana i VCDS to moci.

28 28