zLaJa_cRo 0 Posted August 3, 2016 (edited) Krenuo lagano.Prvo zatamnio stakla,prodao stare felge,kupio nove i gume,narucio opruge H&R 25/40 pa ce da vidimo kako ce ispasti.. Ovako je izgledao prije.Nemam nesto slika al eto bar nesto.Stavim malo vise kad ga spustim sutra i stavim felge. Edited August 3, 2016 by zLaJa_cRo Share this post Link to post Share on other sites
zLaJa_cRo 0 Posted August 4, 2016 Evo konacni proizvod. Jos mozda krov u Crno visoki sjaj i nagodinu stage 2 na nekih 140HP. Share this post Link to post Share on other sites
zLaJa_cRo 0 Posted August 7, 2016 Strasna promjena,spram jarca koji laluja gore dole na utegnutog konja. Odlicno je taman sve super,nas 4 u autu bez problema ide preko hupsera,nema previse skakutanja. Super sam zadovoljan sa H&R oprugama.Preporuka svima velika. Mislio sam da ce biti 25/40 malo ali ispalo taman. Mozda na slikama ne izgleda nesto ali uzivo odlicno izgleda. Nabacim opet koju sliku za koji dan. Sljedece ide krov u Crni visoki saj da se dobije efekt panorama krova. Remap nakon toga ali ne prije 2017god. Ako moze netko da napise za neki dobar remap za moj polo. Iskustva i gdje raditi itd. Sve. Share this post Link to post Share on other sites
zLaJa_cRo 0 Posted August 8, 2016 Evo jos par friskih!!! Share this post Link to post Share on other sites