0
marko_OCT

(Ne)zatvaranje gepeka Golf 6

Recommended Posts

Lijepi pozdrav svim ljubiteljima ovog divnog brenda. Pred negdje dva mjeseca sam kupio svoj prvi auto od autokuće iz Njemačke sa jako dobrom reputacijom na mobile.de stranici. Poslije malo razmišljanja, nije mi bilo teško odlučiti koji auto želim. Razmišljao sam jedino o tome koji motor mi bude više odgovarao. Moram priznati kako od prvog dana stvarno uživam u ovom automobilu iako nisam uzeo nikakav posebno jak automobil. Radi se o Golfu 6 sa 1.2 TSI motorom. Čim odradim jedno kvalitetno slikanje (prije toga lagano poliranje), budem ga predstavio svima ovdje :D
U subotu me netko na parkingu nagradio udarcem u branik, a ne moram ni govoriti da je pobjegao ne ostavivši kontakt i slično. Naravno da mi je to jako smetalo i nisam to mogao gledati pa sam fino na youtubu pronašao link kako skinuti branik. Međutim, slijedio sam proceduru, skinuo branik i stopove te sam zatim sve vratio na svoje mjesto. Parking senzore nisam ni otkopčavao. Zadovoljan sam učinjenim poslom :) Ne izgleda baš savršeno kao prije, ali dovoljno dobro, čak i za mene koji patim na detalje.

Ono što je problem je činjenica da nikako ne mogu zatvoriti prtljažnik.. Pokusao sam prisloniti prtljaznik, klikati srednjim gumbom na ključu..ništa. Sjednem u auto, upalim ga i pokušavam klikati gumb za otključavanje i zaključavanje..ništa se ne događa. Slika na malom zaslonu u autu uredno pokazuje otvoren prtljažnik.
Probao sam izaći van iz auta i zaključati ga. Žmigavci nisu zasvijetlili, ali vrata i prtljažnik su zaključani (prtljažnik onako klapa). Tu sam nažalost morao prekinuti jer više nisam imao ideju što i kako dalje.

Imate li nekakvu ideju/prijedlog/savjet što bi bilo najbolje napraviti?

Veliko hvala svima unaprijed !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ocito ti je i vezni lim udubljen, provjeri unutra kod rezervne gume dali ima pomaka...

 

Ako je mali pomak, probaj postelat kuku koja je na veznom limu na koju se lovi brava...

Share this post


Link to post
Share on other sites
0