polic na kvadrat 46 Posted December 24, 2016 Salta ga DSG tako da se ne sekiram oko toga. U D modu uvijek salta prije 2000 okretaja.Ma iskreno DsG je zakon za motor i sam sam razmisljao o njemu ali ipak me nekako bilo strah zbog skupih mogucih kvarova a posto nisam kupovao nov autić....Šalta tako da motor radi u najboljim okretajima naravno u D.... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 24, 2016 Ispravak, u D modu salta rano kad se vozis lagano. Skuzi ako ga stisces pa i kasnije salta. Projektilski - sto konkretno nije dobro ako se vozis normalno? Mislio sam da pricamo o normalnoj voznji dizela ujutro hladnog kad ga upalis. Zato sam napisao da ga salta malo prije 2000. Share this post Link to post Share on other sites
ludigazda 0 Posted December 31, 2016 Nemam pojma za optimalno ali po ovoj hladnoci kad upalim 1.9 tdi 77kw 2007 godina radi kao Rakovica plava a da ga zatjeram u 3500 do 4000 okretaja bubnjici bi popucali kako onima vani tako i nama u autu Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted December 31, 2016 Nije to normalno. Senzore preko dijagnostike treba vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
ludigazda 0 Posted January 3, 2017 Nije to normalno. Senzore preko dijagnostike treba vidjeti Sta nije normalno,to sto 1.9 tdi na minusima radi ko traktor,bogami radi i moj i burazov seat leon,kad se zagrije onda se stisa al onako hladnog otjerat u 4000 okretaja kao sto se predlaze je vise nego ludost,4000 na pd motoru nema smisla ni kad je vruc a o hladnom necemo ni spominjat Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted January 3, 2017 Ne tjeram ga ni ja na 4000. Ali u leru i voznji do 2-2500 je normalnog zvuka, nije preglasan Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted January 4, 2017 Meni ga se gadi slusat hladnoga ujutro,a i vozit,em sta radi ko tomo vinkovic a i onaa turbina fijuce ka da je od scanije a ne od trice Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted January 4, 2017 Meni je 2.0 TDI ujutro radio kao traktor zimi. Stavio sam Liqui moly aditiv na pola rezervara i popravilo se Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 4, 2017 Meni je 2.0 TDI ujutro radio kao traktor zimi. Stavio sam Liqui moly aditiv na pola rezervara i popravilo seAditiv za? marko Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 4, 2017 Dizne vjerojatno. Diesel system reiniger pro line liqui moly. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 7 Posted January 4, 2017 Jel stavljao ko taj aditiv? Je li cemu? Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted January 4, 2017 Moja greska, aditiv za dizne sam stavio Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 5, 2017 Super je. Dvojka se preporodila u leru i ujutro pri paljenju. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 597 Posted January 5, 2017 Ne bu to u moju butigu. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 5, 2017 I ja sam skeptičan oko tih aditiva... ? Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted January 12, 2017 I ja bi uzeo taj aditiv,ali sam citao na alfinome forumu da je netko na njihovog dizelasa stavio te aditive i skinulo mu svu prljavstinu i morao ultrazvucno cistiti dizne,budem nasao temu ako treba,postoji li mogucnost tog scenarija na PD MOTORIMA ? Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted January 12, 2017 I ja bi uzeo taj aditiv,ali sam citao na alfinome forumu da je netko na njihovog dizelasa stavio te aditive i skinulo mu svu prljavstinu i morao ultrazvucno cistiti dizne,budem nasao temu ako treba,postoji li mogucnost tog scenarija na PD MOTORIMA ?Ajd daj link mk5GT Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 597 Posted January 13, 2017 Ovdje sam nešto našao, na drugoj stranici se spominje dotični aditiv ... Dok su opet drugi zadovoljni kako to zna biti jer nekome paše nekome ne. AlfaKlub_Čišćenje sustava goriva_str.2 Share this post Link to post Share on other sites