ludigazda 0 Posted May 13, 2017 Pozdrav imam od nedavno problem sa audi a3 2007 g. 1.9tdi,do 110kmh je sve odlicno i mirno a od 110 pa do 140 auto trese kod ubrzavanja kao da su kotaci odsarafljeni a u istom rasponu kad kocim trese jos i nijansu vise.Kad pedjem 140 opet je sve mirno.I dok drzim na konstantnom gasu,primjer 130kmh, isto trese al mozda nijansu manje nego kad ubrzavam ili kocim.Predpostavljam da je do felgi i guma da bi treslo i na manjim brzinama Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted May 13, 2017 Ista stvar mi je bila, gume su kod mene bile problem..zamjenio ih i nema vise tih simptoma Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ludigazda 0 Posted May 13, 2017 Ista stvar mi je bila, gume su kod mene bile problem..zamjenio ih i nema vise tih simptoma Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Mozda da probam sa balansiranjem, nije dugo radeno Share this post Link to post Share on other sites
vwpassat35i 3 Posted May 13, 2017 Probaj jeftinije je nego gume nove uzeti svakako.. Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted May 13, 2017 (edited) Dali su orginal felge? Kakva je centralna rupa na felgama,dal je ista ko i na autu? Edited May 13, 2017 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted May 14, 2017 Daj probaj izbalansirat gume pod opterečenjem, meni je isto treslo na A6 nije jako, poslje toga miran ne trese ništa. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 223 Posted May 14, 2017 Nadji donora sa odgovarajucim felgama i testiraj na svom Share this post Link to post Share on other sites
ludigazda 0 Posted May 17, 2017 Sorry ekipa nije me bilo par dana Felge nisu original audi ali sa odgovarajucim rasponom rupa i centralnom rupom Gume su 2015 godina i vozene samo jedno ljeto Otici cu ovih dana kad stignem na balans pa cu vidjeti ima li kakvih promjena Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted May 17, 2017 Ja imam lufta na zadnjim ležajevima amortizera pa mi trese sad, gume balansirane, felge ravne Share this post Link to post Share on other sites