Mk564Iv 0 Posted December 21, 2017 (edited) Pozdrav. Da i ja prestavim svoje auto napokon. Radi se o golfu 5 1.9TDI 105ks, 2007 godina. Auto kada je dovežen imao je na satu orginalnih 188 tisuća. Oprema auta je Trendline,od opreme ima ručnu klimu,trokraki volan,2din kenwood,grijanje sjedala,volan i mjenjač prošiveni plavim koncem također i sjedala.Ima perače farova,lajsne u boji auta. Da ne nabrajam više,ne pada mi na pamet šta još ima U planu mi je stavit felge,branike od gti-a, sve u led i ispolirat za sada. Sent from my iPhone using Tapatalk Auto je ubrzo registriran i dobio je tablice Prošao je i tehnički nema trunke dima,kad Švabo sastavi i Bog ne rastavi. Kako auto izgleda u unutrašnjosti. I par umjetničkih i malo efekta. Sent from my iPhone using Tapatalk Golf Mk5 1.9Tdi https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=74212&share_tid=94656&url=http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/94656-Golf-Mk5-1%2E9Tdi&share_type=t Evo link za komentare. Sent from my iPhone using Tapatalk Slike motornog prostora detaljno opran i očišćen. Ubačen je xenon s ebaya marke SunWoif, barem za privremeno dok ne (crkne). Uh.Kako odsijava na snijegu.Naštimani su i zadovoljan sam kako svijetle.Nema blicanja sa suprotne strane. Sent from my iPhone using Tapatalk Po noći Sent from my iPhone using Tapatalk Malo sam se igrao s detaljima. Čeljusti su ofarbane u crveno. Ps.(Bušilica nije na prodaju) I kao što vidite stavljeno je naljepnica po zadnjim staklima. Unutrašnjost je u full led bijelom osvjetljenju.Stavljene bijele pozicije i led u tablice. Stavljeno je podno osvjetljenje naprijed i nazad. Naručene su alu gti papučice te istog su dana montirane...Hmm naravno. Sent from my iPhone using Tapatalk Uskoro su naručene Gti fake felge 16ke. Ali kada su felge došle bio sam šokiran. Dvije felge su imale unutrašnjost felge sive boje a druge dvije crne. Kako bi to izgledalo na autu Pa su ubrzo vraćene i krećem u potragu novih felgi. Čeličane su vraćene ipak na auto da još malo provrte kilometara. Ofarbane su i bit će dobre dok ne nađem neke alu koje su u planu. Sent from my iPhone using Tapatalk Nakon nekoliko dana potrage našao sam felge koje sam planirao a to su Rotorke Audi 16. Mmm I kada su otvorene oduševljen sam. Stavljene su na auto istoga dana. Sent from my iPhone using Tapatalk Nakon toga sam se bacio u potragu za branicima gti. Branici su naručeni i došli su ubrzo. Nakon toga su nošeni na farbanje prednji i zadnji. Sent from my iPhone using Tapatalk Došli su s farbanja i odma sam ih namontirao nisam mogao čekati Stavljen. Skinut zadnji orginal i stavljen je gti branik. Sent from my iPhone using Tapatalk Maska je skinuta i znak je ofarban s Plastidipom i ofarbana je crvena lajsna u žuto. Kako to izgleda na autu ja sam oduševljen. Tablica je skinuta jer kvari izgled i stavljena je ispod šajbe. Sent from my iPhone using Tapatalk Odlučio sam se na skidanje zadnjeg lonca da malo aktiviramo sovu.I stavljeni su nastavci auspuha FI 70 Inox. Za sada to bi bilo to. U planu je još mnogo toga. Do sljedećeg javljanja pozdrav. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 22, 2017 by Mk564Iv Share this post Link to post Share on other sites
Mk564Iv 0 Posted December 30, 2017 Evo nakon uspješno pređenih 1143 km zaslužio je pranje Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites