2 2
Pope

AHW shop Njemačka

Recommended Posts

https://shop.ahw-shop.de

 

Pozdrav ljudi ako vas ima :D

 

Nabasao sam na odličnu stranicu s original dijelovima. Vrlo vjerovatno su jeftiniji od naših ovlaštenih servisa. Imaju ogroman izbor i nadam se da će nekom pomoći u potrazi za dijelovima :)

Edited by Pope

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poznat i pouzdan shop za kupovinu a što mi se sviđa kod njih je da što god pitao, odgovor stiže, što nije slučaj sa nekim poput Suwteca. Uvijek pogledam prije kupovine da li ima nešto zanimljivo, znači ništa što nama već otprije nije poznato i dosta nas zna za njega. Uz narudžbu računaj i dostavu od 14,90 eura...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znači bolje kupovati više stvari od jednom kad je poštarina tolika. U kojem vremenskom periodu dođu dijelovi s obzirom da se šalje DHL-om?

 

Poslano sa mog Redmi Note 4X koristeći Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako se naručuje preko shopova onda da, bolje više da se isplati ako su cijenom povoljniji nego u ovlaštenom pa se na količini dobije i donekle pokrije prijevoz a nekad se nema ni izbora pa se mora uzet bez obzira. Brzo dođe, u roku 3-4 dana, moje iskustvo sa Kufatecom je takvo kojeg slobodno mogu preporučiti zbok korektnosti, no prijevoz je nešto skuplji a sa Suwtecom eee, tu nek se Luka javi pa ispriča kako je bilo. :)

Kad smo već kod internet shopova onda da navedem i meni nekoliko poznatih a o povjerenju možemo kasnije.

- Kunset.de_(http://www.kunset.de/)
- Kufatec.de_(https://www.kufatec.de/)
- Suwtec.de_(https://www.suwtec.de/)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 2