0
kranjac25

Pomoć oko spajanja android radia Xtrons PB88UNVP

Recommended Posts

Pozdrav,

 

Kupio sam Android radio Xtrons PB88UNVP za moj VW Polo 6r 2010.

 

Nakon što sam ga spojio uredno sve je radilo, ali sam imao problema jer nije se zagasio kad sam izvadio ključ iz brave kao onaj stari radio koji sam imao RCD210, pa sam morao gasiti pomoću tipke za napajanje, ali poslije sam skužio da, iako ga ja zagasim sa tom tipkom on samo ide u stanju mirovanja. Isto tako, kad sam palio auto nije htio upaliti i radio nego sam morao ponovno s tipkom paliti ga i nije bilo onaj početni logo od VW nego izravno mi upalilo radio i vratio me u onu aplikaciju gdje sam bio kad sam ga zagasio ...

 

I nakon tjedan dana ispraznilo mi je bateriju na autu. E sad mi zanima ako itko ima znanja i volje mi pomoći što da radim ili da se jednostavno uputim kod kojeg električara.

 

Ovo je shema Radio Xtrons: https://imgur.com/nMSS80z

 

Iz Xtrons-a su mi rekli da zamijenim žice crvenu i žutu i da prerežem crvenu žicu na CANBUS-u kad sam to napravio radio se više ne pali, pa sam skužio zašto. Njihova crvena žica ide u prazno na moj konektor od auta: https://imgur.com/a/CukgrWv

 

Ovo je moj izvorni konektor iz auta: https://imgur.com/a/NkyXknU i još jedna slika: https://imgur.com/a/qcjcbbR

 

Ovo je shema orginalnog rcd210 radia: https://imgur.com/a/76Lk7F9

 

Hvala

Edited by kranjac25

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako imas i ovakve konektore onda precvikaj ili izvadi crvenu zicu zuta nek ostane ! Ako nemas takav konektor onda pokusaj pronaci koja je to crvena zica koja se treba uklonit ! Tako sam ja spajao na golf 6 RNS510 sve radi kako treba!

2018-rns-510-vw-navi-dvd-5-cd-a-multimed

Edited by Jole112

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slikaj konektor od tog kineza koji kopčaš na konektor od auta. Stvar je da ti radio dobiva na istu žicu i stalni i kontaktni plus,zato ti se ne pali/gasi na kontakt. Slikaj par slika da se vide žice/boje/raspored pinova na naponskom "bloku" u konektoru od kineza(onaj di nije svih 8 zica ispunjeno).

 

 

Sporo pamtim,brzo zaboravljam...

Share this post


Link to post
Share on other sites
0