1 1
tibor987

Problem W8 ambilight - nosac

Recommended Posts

Dakle evo mog "problema". Nabavio sam ambilight sa Passata, e sad posto to hocu da stavim u Fabiju ( kojoj se kabinsko svjetlo sarafi u krov kao u Bori/Golfu 4 ) a ambilight ide na metalne kopce koje trebaju zapeti u metalnom okviru oko otvora na nebu, da li je vec netko rijesio pravljenjem nosaca nekakvog ili ima pametniju ideju kako to rijesiti. Stavljanje naknadno metalnog okvira necu, jer jekolega u golfu probao i nebo mu se razlijepilo, a u mene je vRS-ovo crno nebo i ako ovo zajebem, necu novo naci za milijun godina u dobrom stanju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidio sam da neki uopće ne rade nikakav okvir ako ga nije bilo i samo stave, po meni to je bez veze jer se rub neba uništi, ali ne kužim zašto originalni okvir od G4 ne bi bio dobar za neko kemijanje? Taj lim nije tvrd da se ne bi mogao oblikovati, pa i utor se da malo proširiti da se lakše umetne u rub, po meni sve drugo je teže od ovog a to što kolega nije uspio ne znači da se ne može. Ove dolje fotke su od mog W8 stropnog svijetla...

dsc_03464fuui.jpg

dsc_0115vxu9b.jpg

dsc_0364cts15.jpg
Primjer sa crnim nebom i crnim W8 svjetlom
3687-bc417b01_2d2kz8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije samo metalni rub problem, nego kad je ubacim u Fabijino nebo ne stoji cvrsto vec visi jedno pola centa, kao da metalne kopce nisu dovoljno duge da dohvate rub neba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Visi zato što nije na vijak koji ga povuku kao lampa od G4 za krov ali nije tako strašno, jer nisam vidio da mi je nešto pao, drži ga i instalacija od prekidača i od konektora tako da je ajmo reć podnošljivo, jer je sve gore ispleteno sa žicama, uglavnom, ekipa to samo stavi i malo njih nešto kemija.

Moglo bi se recimo tamo gdje naliježu limovi od W8 svijetla na rub neba oblikovati nešto od tankog aluminija, znači nema potrebe za kompletnim rubom okolo nego samo malo širi umetak koji bi služio kao kopča i koja bi se uhvatila na rub neba i s njima pokušati, eto to mi je sad palo na pamet ali sigurno bi se našlo još neko prihvatljivo rješenje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko vidim može se i novi rub kupiti pa pokušati s njim a ovaj problem sa visinom možda nešto isprobati tamo gdje se vijci na krovu stežu pa nešto iskemijat kao zakačku gdje bi se svijetlo objesilo tih 1-2 cm ili nešto u tom smjeru...

w8innenleuchtej0jgs.jpg

w8i090cks1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1