robi64 0 Posted May 11 pri zamjeni novog filtera za gorivo nemogu sad upaliti golf vergla ali ništa pa ako netko zna u čemu bi mogao biti problem inače u filteru ima goriva da ne treba nešto odrzačiti ili što Share this post Link to post Share on other sites
robi64 0 Posted May 11 (edited) ne ne suh je ne dobiva gorivo Edited May 11 by robi64 Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 3 Posted May 11 Ajmo sad sve ponoviti a pisalo se o tome ovdje....Skineš stari filter Očistiš kućište ako ima smećaStavis novi filterNaliješ goriva više od pola kućištaStaviš filter u kućište s filterom polako da filter popije gorivoVidiš koliko još stane goriva u kućište te doliješ da bude kada staviš filter skroz pri vrhu kućištaSve zašarafišVcds u ruke i upalis pumpu goriva čisto preventivno nek odradi par puta Upališ auto i kao ds nista nisi ni radio....Sada je povukao dobro zraka i sad ga fućkaj.Objasnio sam ti kako sam ja mjenjao 2 puta i bez ikakvih simptoma.Obično prije igranja sam svoj majstor malo treba proučiti što i kakoNa YT imas hrpu videa.....Sad neznam sto da radis probaj napuniti kućište naftom do vrha i paliti pumpu s dijagnostikom pa ti se mozda posreći....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
robi64 0 Posted May 11 (edited) ma stavljen stari filter i sad radi ali se upalila lampica engine Edited May 11 by robi64 Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 3 Posted May 11 Ak je meni jasno što si ti radio.... Stari umetak filtera si stavio i auto upalio...ne kuzim ....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
robi64 0 Posted May 11 vjerovatno nije taj filter nema što drugo Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 3 Posted May 11 vjerovatno nije taj filter nema što drugo Filter goriva, OE broj 1K0427434B:MANN PU936/1XPogledaj si ovo je kataloški....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
robi64 0 Posted May 11 kod mene na ovom filteru 1457070013 a ovaj MANN PU936/1X je isti dakle nije isti i BOSH je a u tokiću kažu da je taj i da mora pasat kako onda stari paše a novi ne na izgled su isti ali izgleda da nije tako Share this post Link to post Share on other sites
dublexx 0 Posted May 15 (edited) Povukao zraka. Pošlepaj ga i pali Edited May 15 by dublexx Share this post Link to post Share on other sites
romano010 1 Posted May 15 Ma di ces ga slepat, ni slucajno. Nema mi bas neke logike ako su filteri isti, a auto da nece upali. Nalij goriva i s dijagnostikom pokreni pumpu kao sto je kolega gore napisao i mora paliti Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 3 Posted May 16 Mozes palit pumpu koliko hoces ali nece samo tako upalit.. Kad povuce zrak najee si. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 4 Posted May 16 Odvrni ovaj jedan saraf sa dizne i zaverglaj a neka jedan gleda kada podje gorivo da dolazi i zavrni i onda ga upali i gotovo.Tako sam ja na Golfu 4 kada sam mjenjao filter,uslo mi zraka pa nije htjeo da upali,odvrnuo jedan saraf sa dizne i zaverglas jednom-dvaput da istjera visak zraka i vidis kada gorivo podje da izlazi,onda zavrnes saraf,i upalis iz prve. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 14 Posted May 19 greska u koracima.. a to vidjam kod starih mestara.. Ugl vec napisano... novi filter i metnit ga u kuciste i nalit dizela sve do nekih 1cm od vrha.. Izmjenit gumenu brtvu zavidat i auto pali. Vcds nije potreban za ovakav postupak. 1 Share this post Link to post Share on other sites