Jole112 1 Posted May 12, 2019 Gdje se mogu naci najpovoljnije amortizeri za golf 7 1.6 TDI 77Kw? Ako ima netko ponudu (ili zna gdje ima)nek mi napise za sve 4 ponudu! Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Jole112 1 Posted May 21, 2019 Mene zanima ovakav set ovo nisu za )(golfa 7) znaci Ebay ili neki drugi shop ali da su sva 4 iste marke ! Share this post Link to post Share on other sites
SinCr0 0 Posted May 23, 2019 Atp ima i one setove ovjesa jako jeftino, je li to itko stavljao? Share this post Link to post Share on other sites
Jole112 1 Posted May 30, 2019 Nitko nezna gdje imaju amortizeri povoljno *? A i Seleni ! Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav Kt 5 Posted May 30, 2019 Sjednes u auto i odes od trgovine do trgovine i pitas za ponudu. Ne radi se o cifri od 20000 kn da mozes ustedit neke znatne novce.Sent from my SM-J415FN using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted May 30, 2019 odi u intercars ili auto kreso i pitaj..amortizere uzmi plinske sachs. seleni su lemforder i cijena je kikiriki Share this post Link to post Share on other sites
Jole112 1 Posted May 31, 2019 Da li se po slikama moze reci da su otisli ?Kod mene nisu ali kod prijasnjeg vlasnika baca me u krivinama i to vise na desnu stranu! Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav Kt 5 Posted May 31, 2019 Da li se po slikama moze reci da su otisli ?Kod mene nisu ali kod prijasnjeg vlasnika baca me u krivinama i to vise na desnu stranu! Ja bih rekao da se na desnom amortizeru vidi kako curi, ali ne mogu iz slike 100% tvrditi.Amortizer mora umirit kotac sto znaci da nakon rupe kotac ostane miran, ako nakon rupe on ima jos 3 ciklusa gore-dolje onda je amortizer vec skroz otisao.Sent from my TA-1012 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites