2 2
polic na kvadrat

Auspuh srednji mora biti ili....

Recommended Posts

Malo mi je bed ovako otiči na tehnički ali ne čuje se da je progoren

 

Žena mi kaže kad god nešto šarafaš nešto pokvariš ono baš se vidi iz priloženog

 

Pitanjce ako bi kod Laste uzeo inox od katalizatora do zadnjeg lonca samo cijev i zadnji inox lonac to prolazi na tehničkom bez problema?

 

Mislim to je VW Fox 1.2 benzinski motor 3 cilindra i ovako s raspadnutim loncem ne buči pa sam mislio pošto rijetko tko vozi Brazilski Fox možda može proći pod foru da nema srednjeg lonca nisam baš pri lovi da sad kompletno sve mjenjam a i ne kuzim lastu za fleksibilno crijevo ispuha trazi 250kn plus 1400kn komplet inox auspuh (srednji i stražnji) to mi je malo dosta pa kad bih piknuo samo flex i cjev do straznjeg lonca 100€ mi ostaje u džepu

E da i to flex cijev kod njih 250kn a u autodjelovima TQ 100kn dal ta lastina baš toliko dobra ili je ovo tokić živo sranje?8e8f51f1f75ff2361a152026220087ce.jpg

 

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijepa ruzina, kad to vidi na tehničkom bit će milina. :)
Su oba lonca dobili, da li si razmislio o varenju, malo zakrpati da prođeš tehnički. Ne znam koliko ti ide varenje pa ako imaš aparaturu, par fleka i gotovo, a kasnije u potragu, možda nešto polovno?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno nemam volje ni vremena za krpanje ovog trulog lonca jedva se drzi u komadu

Plan mi je novo flex cijev od kat pa cijev do straznjeg lonca i njega uzet od laste inox pa valjda nebudu radili problem na tehnickom.

Da srednji je isto groblje a mali je mislim da je promjer cijevi 4cm ovo je redukcija cca na 8 cm komad od 40cm i opet cijev dalje...

Sve se raspalo pusta na flex srednjem i straznjem loncu a radi relativno tiho

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je Das Auto, može i bez lonca, toliko je tih haha.

A da nazoveš tehnički ili CVH da pitaš može li tako, bolje nego sve napraviti, a ona prolaz banana pa imaš nepotrebne naknadne troškove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam isto skinuo srednji lonac, doduse vozim benzinca mk7 s dsg-om i to bas fino prdne kod saltanja a bucniji bar u kabini nije nista (valjda dobra izolacija auta)

A sad cu vidjeti kako ce na teh. Proci hahah

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 2