1 1
Ruks

Passat B8 2.0 problem sa hladnim paljenjem

Recommended Posts

Pozdrav,

Da li se možda netko susreo sa problemom kod hladnog paljenja na Passatu B8 2.0 ? Naime, kod prvog paljenja na hladan motor dolazi do poteškoća sa paljenjem, ne mogu reći da je samo verglanje u pitanju, djeluje kao da pokušava upaliti ali ne uspijeva. Onoliko koliko se ja razumijem u mehaniku (a to nije baš puno ?) palo mi je napamet da akumulator nema dovoljnu udarnu snagu ili da na kučištu filtera goriva dolazi zrak (u ovo nisam baš siguran da li bi se tako manifestirao problem ukoliko je rijeć o tome).

Također, zanima me informacija o zamjeni zupčastog. Nailazim na informacije da se radi na 210 kkm što mi se čini malo puno pogotovo zbog vremena za koje bi natukao 210kkm s obzirom da mi je prosjek godišnje 12-14kkm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koje je godiste auto? Ovako na prvu, akumulator, alnaser, filter goriva... moze biti svasta, za pocetak ajde do neke prodavaonice akumulatora i neka ga testiraju...

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

2015. godište. Testiranje akumulatora sam i mislio prvo napraviti prije ikakve druge akcije, ali sam čisto htio čuti pokoje mišljenje ukoliko je netko imao sličan problem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo da nastavim gdje je stalo, akumulator sasvim ispravan(sinulo mi je i da start/stop ne bi radio da je problem do akumulatora ako se ne varam). Uglavnom, mislim da sam dokučio gdje je problem s obzirom da se problem riješio nakon točenja goriva. Kada sam primijetio problem gorivo je silom prilike točeno na INA - i, a naslušao sam se od ljudi da su im auti znali imat čudne simptome sa njihovim gorivom. Pretpostavljam poveća količina vode u gorivu?!?! Ispravite me ako griješim. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ide na mali servis za 10 dana pa će tada biti odrađeno.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1