1 1
dasypeltis

Passat 3bg 1.9TDI trzanje i lampice

Recommended Posts

Pozdrav ekipa. 200tkm sam presao s Passatom bez ikakvih problema, samo redovna izmjena svih potrosnih dijelova. Prije par dana upalio mi je lampicu od ESP i lampica od grijača blica. Predpostavio sam da je moguće kako je do špule volana ili prekidača stop svjetla. Dijagnostika neka univerzalna ne prikazuje nikakvu grešku, pokušati ću još kod prijatelja na vcds provjeriti.

Večeras vozim na blagoj uzbrdici i u trećoj brzini je na 1700 okretaja. Dodam gasa i auto počme snažno trzati bez ubrzavanja. Bez dodavanja gasa ide normalno, mogu samo mrvicu dodati i blago ubrzava, čim jače dodam počme nenormalno trzati kao da će se razletiti cijeli.

Ubacio sam ga u ler i zagasao, gas je u leru primio normalno, vratim u brzinu i nastavio je normalno voziti. Pokušavao sam ga isprovocirati na razne načine da se to opet dogodi ali nisam uspio. Samo je prilikom jednog pretjecanja na iza 3000 okretaja 2-3 puta slabije trznuo i to je to.

 

Moguće da te dvije stvari nisu povezane, ima li netko ideju zbog čega se to moglo dogoditi?

 

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni isto tako bilo do ožicenja , na diagnostici kao neradi jedan grijac i jedna dizna , Sreca pa je majstor odmah posumnjao u struju. Žice se pojedu unutar onog rebrastog bužira na prijevojima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dijagnostika ne javlja ništa vezano za motor. Lampice riješene.
Početi ću od te instalacije, hvala vam.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne otvaram posebno temu,imam problem ili se moze reci da je problem auto je golf 4 66kw+ chip kad dodam gas na leru 3500-4000 i kad se rad motora uravnozeti takoreci spusti obrtaje na 900 motor se trese ili se tresu nosaci,osjeti se bas kroz cijelu sasiju to traje nekih 4-5 sekundi, i onda radi normalno i da primjetio sam da vlazi bosch pumpa da li moze biti do nje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1