1 1
pjero

Gubi vodu

Recommended Posts

Pozz, golf(4) je gubio antifriz i majstor je zamjenio neko crijevo i račvu i sve je normalno bilo.dođem pred kuću i počne se palit lampica od ulja, dođem doma provijerim ulje,  ulja ima do vrha, otvorim čep od antifriza, antifriz kuha i izbacuje vodu van, ventilator se ne pali, ugasim auto i onda sav antifriz iz tekućine iscijedi van, cijedi tamo kod desnog kola kroz neku rupu, evo tu ovako negdje gdje sam označio https://postimg.cc/Dm6DhM7s

Što se događa koji mu je vrag?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zamijeni za početak termostat i senzor temperature. To ti je jeftino, pa prati.

 

Jer možda je termostat ostao zatvoren i tako zaglavio, pa ne da protok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vjerojatno je crko termoprekidac na hladnjaku koji pali ventilator veliki ili je i on crkao. Upalis auto i klimu pogledas pod haubu moraju se oba ventilatora vrtiti. To sto je nabio vodu van moze biti i da ti je puko dihtung glave ili glava. Kakvo je ulje jel emulzija ili je cisto?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam imao slican problem, prvo proveri sva creva i racve, onda gumice na termostatu pa termostat (obavezno zameni obe gumice) . Meni su sva tri ovim redosledom otkazivali... I kao sto je Mur rekao, na kraju i senzor temperature proveri ako nista od prethodno navedenog nije kvar.

A dodao bih i to da proveris kakav ti je rastvor rashladne tecnosti. 

Edited by Golfic

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1