VwGolf4 Filipovic 0 Posted January 10, 2021 Znaci ovako imam problem auto mi na 120-140 baca u safe mod Auto u prvoj do 3000 potegne i dalje druga treca se muči i u četvrtoj kao da snage dobije i ubaci me u safe mod I da motor je od sharana auy 115ks PD Promjenio sam: Sva vakum crijev Maf senzor Map senzor N75 ventil Ventil turbine Turbina skidana i ociscena Vise ne znam šta da radim Ako se netko susretao sa tim problemom pa da mi može pomoci Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 217 Posted January 17, 2021 Diagnostika i bacit log... Neka tri primjera uzet.... map maf i okretaje npr pa u logu vidit sta i kako se dogadja. Jednostavnije receno... daj dite materi...... Vw majstor s diagnostikom Share this post Link to post Share on other sites
Deanlov 6 Posted January 18, 2021 Prvenstveno vidjet greske pa onda dalje,ne napamet radit, to samo novce izbija Share this post Link to post Share on other sites
Audi 2 Posted January 18, 2021 Da li je polugica podešena, pošto je turbina rastavljana? Da li je možda bila na testnom uređaju, pošto vrlo vjerojatno prepunjava? Share this post Link to post Share on other sites
VwGolf4 Filipovic 0 Posted January 23, 2021 On 18. 01. 2021. at 17:31, Deanlov said: Prvenstveno vidjet greske pa onda dalje,ne napamet radit, to samo novce izbija https://imgur.com/a/7EbKUHe to su greske Sada je auto kod majstora koji popravlja vag vozila i tlak turbine nešto nevalja... Skidana je ali nije skroz rastavljena samo krilca smo čistili Share this post Link to post Share on other sites
Deanlov 6 Posted January 23, 2021 Mutna je slika strasno nista ne vidim.. jel pozitivno ili negativno odstupanje tlaka Share this post Link to post Share on other sites