0
98Zeon

Golf 2 nema kontakta

Recommended Posts

Znaci imam golf 2 1989 godiste teo sam ga kupio, u pocetku je bilo dobro da bi do prije tjedan dana poceo slabije palit, da jucer kad sam ga iso upalit nebi uopce bilo struje na njemu, prvo san ga proba na guranje upalit pa je upalia i odma se ugasia i tako 2 puta onda na kablove upalia drza ga malo na kablovima i kad su se skinuli kablovi stisnem kumplug i ugasi se mislia san da je do akumulatora osa kupia novi upalia odlicno, nakon uru ipo opet upalia iz prve otisa na kavu 2 ure bia vracan se opet nema niti kapi struje.. sad mene zanima ako neko zna sta to mozda moze bit ili ako se nekome nesto slicno ili isto dogodilo puno bi mi znacilo.. zahvaljujem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaboravi paljenje G2 na guranje, to nisam nikada radio zbog remena. Ako si promijenio akumulator i stavio ganc novi onda ti negdje vuće struju, treba vidjeti da li je netko prije tebe nešto petljo po struji i što je stavljano, neki radio, zvučnici ili nešto treće. Uložak može biti ako povremeno pali/ne pali ali nije razlog da isprazni akumulator, imao sam taj problem na duji. Za početak provjeri multimetrom napon na akumulatoru i prati stanje, ako drugi dan jako padne napon znači da negde imaš parazitsku struju.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Provjeri da li alternator puni akumulator multimetrom, ako je do njega može biti i on uzrok, uglavnom mora se odnekud krenuti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo san uspia risit mislia san da nece nikad.. reka mehanicar relej grijaca vuka struju

Share this post


Link to post
Share on other sites
0