dzoni 17 Posted April 30, 2021 zna li neko kako ukljuciti autohold a da se ne veze pojas preko VCDS-a, vidjao sam da moze... Share this post Link to post Share on other sites
ALE009 18 Posted April 30, 2021 Moras preko adaptacija. Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 17 Posted April 30, 2021 gledao al nemam nista za ovo u adaptacijama za ABS modul Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 270 Posted April 30, 2021 zna li neko kako ukljuciti autohold a da se ne veze pojas preko VCDS-a, vidjao sam da moze...Koji auto? Ja bi to htio na B6 i jos kad bi pamtio zadnje stanje. Tako mi radi B8.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 17 Posted April 30, 2021 CC. Moze 100% vidjao sam i pamti zadnje stanje, ali ppd ABS i Parking Brake modulima nema nista u adaptaciji... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 270 Posted April 30, 2021 Koja godina CC? Da li si ukucavao Security Acces code u Parking Brake? Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 17 Posted May 1, 2021 2013. jesam ali nista nema te opcije za auto hold Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 270 Posted May 1, 2021 Koji ti je part number od parking modula? U tvom slucaju mozda bi zamjena modula pomogla. Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted May 1, 2021 Javim kada probam ali mislim da meni radi i bez pojasa.Ja sam sam ugasio upozorenje za pojas i to je to.Provjerim pa javim ali i tako to sranje imam ugašeni jer po meni spora reakcija baš dugo zadrži Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted June 10, 2021 Javim kada probam ali mislim da meni radi i bez pojasa.Ja sam sam ugasio upozorenje za pojas i to je to.Provjerim pa javim ali i tako to sranje imam ugašeni jer po meni spora reakcija baš dugo zadrži Poslano sa mog ELE-L29 koristeći TapatalkMeni na G7 isto radi bez pojada. Također iskljuceno upozorenje na ne vezani pojasSent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 11, 2021 samo od 2015a nadalje moze AH radit bez pojasa i nema kodiranja. do abs pumpe je Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 17 Posted June 11, 2021 Rijesio sam, ne moze preko VCDS-a treba drugi alat, dakle moze i na 2012. ako si mislio @Dario_7R na CC. Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 121 Posted June 12, 2021 (edited) @dzoni Nego kako? Koji alat? Edited June 12, 2021 by VW_GTD23 1 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 270 Posted June 12, 2021 14 hours ago, dzoni said: Rijesio sam, ne moze preko VCDS-a treba drugi alat, dakle moze i na 2012. ako si mislio @Dario_7R na CC. Kako si tocno rijesio i kojim alatom? Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted June 12, 2021 Kako si tocno rijesio i kojim alatom?Može bit kombinacija Hiltija i špicangi Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dzoni 17 Posted June 13, 2021 nisam ja licno to radio tako da ne znam odvukao sam covjeku koji radi to, pokupio je mapu i u mapi uslov promijenio za autohold. nisam uspio vidjeti koji je alat/uredjaj koristio. Share this post Link to post Share on other sites