0
marcusmarcus

Dijelovi ovjesa

Recommended Posts

Trebam jedan savjet....

Nekidan sam se malo zavukao ispod auta, skinuo prednje kotače da vidim stanje ovjesa... Ugl desno je otišao krajnik, lijevi je ok još. Na lijevoj strani je otišla kugla (pukla guma okolo), ova na desnoj strani je oke. 

Sad me zanima, mijenjaju li se ti dijelovi u parovima (ako ne, jel ipak preporučljivo zamijeniti i druge jer su isto toliko stari pa bi i oni mogli uskoro otići). Jel treba raditi geometriju nakon zamjene? I kako znati jesu li seleni ok? Jel se to može na njima vidjeti? Hvala unaprijed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisi rekao koje auto al tu je najbolje u paru izmjeniti sve to. Djelovi da budu lemforder.... trw mi se nesvidja i imao sam reklamaciju s trw. Ostale neugradjujem jer nisu kao lemf..

Optika je pozeljna nakon izmjene i svakako preporuka....  Silent blokovi opet ovisno o kojem je autu rijec....negdje se da vidit okom negdje ne. Ja recimo probam nogom pr kotac gurnut natrag (rucna potegnuta) i vidi s koliko radi na silent bloku.... il test da  netko lagano ide 1om i koci u par navrata a da se auto nezaustavi i onda na oko vidis koliko kotac ide natrag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0