3mario0 27 Posted October 1, 2021 Eto da predstavim našu malu prinovu. Odlučili smo se riješiti Punta jer mi je popio živaca i novaca već daleko iznad granice neke normale Kupili smo Polo iz 2009. godine, 1.4 tdi mislim da 70ks je to, 167404km, opreme brdo (nisam ni sve još pregledao) Planovi nisu neki veliki za njega jer neću više ubijati brdo love i nikud ne stić s tim. Možda ga samo sa Eibach pro kit oprugama malo spustim, neke felge možda 16-17 cola za ljeto i možda neku multimediu originalnu ako postoji (nisam baš još googlao, pa neznam dal ima nešto dobro originalno). Ništa ekstremno samo da opet ne ubijem ogromne novce kao sa Puntom Uglavnom, dosta sam namatao i evo prve slike dok se za koji dan ne rega 2 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted October 9, 2021 (edited) Eto ga reganog. Ima nekih sitnica za riješiti, al ništa strašno. Prvo gume zimske, ulje i filtere i komplet ovjes jer ak se ne varam se čuje kinetički. Kočnice isto komplet nove i onda sam miran i siguran da se žena i klinac voze full ispravni. Druge godine veće felge koje su upisane do max 17 cola i 205/40 gume tak da imam nekoliko dimenzija na odabir. 14, 15, 16 i 17 su upisane Ovo čudo od bluetootha sam isčupao van jer samo smeta ispred obrtaja I očistili smo ga, oprali tak da sad fino izgleda Autić je 80ks, ne 70 kak sam prije napisao. Ide fino za to malo konja što ima Edited October 9, 2021 by 3mario0 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted October 15, 2021 Gume rezervirane. Sutra ujutro idem do Furlana i odmah riješim tamo i balansiranje i geometriju tako da je i taj dio odrađen. Uzeo sam Fuldu pošto sam je imao i pokazala se dosta dobrom Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted October 16, 2021 Riješene gume. Sad lagano dalje Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted October 23, 2021 Idem vjerovatno popodne po radio jer nemogu više gledati ovaj original njegov. Uzet ću ovaj, ali ću ugraditi osigurač negdje (to će riješiti stručnjak) da mi nebi slučajno sisao struju. Usput ću kupiti i sva 4 zvučnika i ne diram više ništa oko muzike Share this post Link to post Share on other sites
VW-91 0 Posted November 4, 2021 Felge su 15ice? koje dimenzija guma je na njima? Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 4, 2021 1 hour ago, VW-91 said: Felge su 15ice? koje dimenzija guma je na njima? Da, 15 cola sad za zimu. 195/55 su gume Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 6, 2021 Otišao sam danas do mehaničara. Naručeni zadnji diskovi i pločice, te stabilizator štangice. Pregledao je sve komplet i zasad netreba dirati ništa drugo osim navedenog. Sljedeći vikend je ugradnja i lagano dalje Radio nisam još kupio, ali uskoro će se i to riješiti Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 7, 2021 (edited) Ako me čovjek ne zajebe idem drugi vikend po ovaj radio. Ima sve što mi je potrebno, a najvažnije je da konektor od originalnog radia ide direkt na novi bez kemijanja sa žicama i potpuno je istih dimenzija. Jedan van, drugi unutra i mir Erisin, 7 inča, android 10 Edited November 7, 2021 by 3mario0 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 7, 2021 Kupio sam i felge 17 cola. Rub ću ispolirati, a srce ostaje ili možda ću u boju auta lakirati Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 9, 2021 Da odmah riješim i zadnje što sam rekao da ću kupiti. Eibach pro kit -30 sam kupio. Ostali su samo zvučnici i to je to. Dalje samo održavanje 1 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 10, 2021 Dvije trećine su doma. Ostalo još pokupiti opruge Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 11, 2021 Riješeni i zvučnici 1 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 13, 2021 Zadnji diskovi riješeni kao i opruge. Ostalo još prednji kraj štangice i opruge Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 13, 2021 (edited) Ja sam oko 100km sad napravio sa njima i zadovoljan sam. Auto nije pao puno i nije ništa tvrđi baš nego original Radio sam stavio unutra, ali još imam sitna podešavanja i montažu novih zvučnika sutra Usporedbe radi na originalnom ovjesu kak izgleda. Neda mi se tražit slika baš s boka kak sam ja slikao, al vidi se kolko tolko razlika Edited November 13, 2021 by 3mario0 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 14, 2021 Prednje zvučnike smo montirali, ali zadnje nismo jer Polo nema iza žice (barem moj nema) i na konektoru ima dva izlaza umjesto 4 tak da ćemo i to riješiti. Iza ću staviti ovalce na policu, a ne u zadnje panele jer ih nemam gdje učvrstiti Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 15, 2021 Nabavljeni Pioneer TS E2090 serija made in Japan (znalci će znati kakvi su to zvučnici) 20cm iza za policu, a tražim TS E1790 za napred još Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 20, 2021 Još malo, pa idemo sa ugradnjom zadnje police nove. Kasni mi dostava platna, pa ćemo ugraditi nezavršenu za početak. Idem upravo dovest žice iza za zvučnike i ugradnja i upogonjenje svega može početi. Slike kasnije slijede Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 20, 2021 Žice su na mjestu. Čekam kolegu da dođe da to pospojimo. Usput sam malo nastavio felge. Meni izgleda odlično (zanemarite smeće, imam radove doma još uvijek) 1 Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 20, 2021 Oni E serija zvučnici su neispravni. Lik je nekako uspio skuriti bass na njima i ujutro mu ih vozim nazad. Kupio sam na brzinu sad neke JVC i bit će dobri zasad, a vjerovatno budem kupio MacAudio opet pošto mi se u Puntu pokazalo skroz ok Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 21, 2021 Muzika riješena. Igra sasvim solidno. Netrebam čuda, samo da igra Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted November 28, 2021 Imao sam eto neke sitne probleme i kvarove. Prvo je da je radio sisao akumulator. To sam prespojio tako da se pali i gasi na kontakt i nadam se da sad neće više, al to ću vidjet kroz nekoliko dana tek dal je sve ok A kvar je bio da je puklo crijevo od povrata goriva prije dva dana ženi i onak kao što žene ponekad znaju biti moja je meni zaboravila javiti. Zbog tog njenog zaborava mi je fino iscurilo podosta goriva. Išao sam spajat radio, pa sam ostavio upaljen auto da mi se ugrije i osjetio miris nafte pa išao gledat. Stavio neko crijevo, otišao do mehaničara da stavi pravo i sad se vozimo veselo dalje Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted December 14, 2021 Mislim da će felge biti ili jako na knap ili će morati u prodaju/zamjenu Nešto sam prčkao po netu, pa reko idem pogledat razliku u felgama Po ovom kalkulatoru one budu van za 3,6cm. Iza još ide, al naprijed bi mogle možda biti malo van blatobrana Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted December 30, 2021 Eto, ništa novog. Auto funkcionira odlično zasad. Danas spojena dijagnostika i nijedne greške, a i obd sam nabavio da si mogu popratiti sam malo. I spremio sam ljetni set direktno u dnevni boravak na stalak (nisam još očistio i ispolirao felge, al budem) Share this post Link to post Share on other sites
3mario0 27 Posted January 7, 2022 Promijenjen danas prekidač rikverc svjetla. Sad i to radi. Jedino mi ne žele radit zadnji parking senzori. Kad stavim u rikverc onda piska iza neki vrag nekoliko sekundi, al kad sam probao ić do zida onda nije piskalo uopće Share this post Link to post Share on other sites