0
Roko555

Golf 2 celjust kocnice

Recommended Posts

Pozz ljudi imam problem s golfom 2 i prednjim celjustima znaci stavio sam nove diskove i plocice naprijed medutim primjetio sam da suvozaceva strana je disk bio potroseniji od vozacevog poslje skidanja isao sam stavit nove diskove i plocice.inace su od 10mm diskovi vozaceva strana je usla normalno i sastavljena međutim suvozaceva jedva sam sastavio.Kao da su uza kljesta?cilindar sam vratio maxsimalno no medutim jedva je nazad stavljeno.Te prilikom kad sam vrtio kola u zraku vozacevo normalno se okrece a suvozacevo malko zakoceno????sto da radim?i jos jedno pitanje koja vida ide na disk koja drzi da disk ne spadne?jer ma oba diska nemam te dvi sigurosne vide

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rastaviti kliješta i pregledati klip, cilindar i u koliko postoje klizači, očistiti i podmazati, a gumicu na cilindru staviti novu.

U koliko je klipić korodirao uslijed ispucane manžete, prominiti klipić, staviti novu manžetu, podmazati prije vračanja u cilindar.

 

Kada si ga gurnuo nazad potencijalne točkice hrđe ili prašina ispod manžete je ugurana u cilindar i zapinje, te je moguće oštečenje gumice cilindra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, trebaš pregledat čeljust ako nije do nje onda gumeni lajtung da nije struo pa ti cvika čeljust. Ti šarafi kaj drže disk nisu toliko bitni oni samo drže disk da ne opadne kad skineš kotač. Inače ih drže šarafi kotača. Al ak nađeš stavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kupis set za reparaciju kljesta, cca200 kn, i ako imas vremena i volje lipo sve opjeskariti i ofarbati, sastavis natrag i nema vise problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala ekipa na odgovoru budem onda kupio set i to sve rastavit ocistit podmazat pa budem vidio.P.s jedno pitanje koje vide idu na zadnji branik na golfu2 posto sam stavljao kuku na branik vide sam zeznuo a nisu sad mi pri ruci da ih izmjerim moze mi netko rec od koliko su milimetara da znam uzet nove u  ducanu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekipa kuka zavidana spojena struja.Isao na valjke testirat kocnice kaze exstra su.Sad tr naci sat ili celer jer mom ovom nekada svjetli lampica ulja nekada neradi.Ovaj sat je graviran na 220sto nije sigurno org.od mog ugl trazit cu od obicnog dizela po mogucnosti s obrtomjerom i da mu je ispravan brojcanik kilometara...

Share this post


Link to post
Share on other sites
0