Mire92 0 Posted August 29, 2022 Pozdrav svima, Ima li neko ideju zbog čega auto gubi rashladnu tekućinu ali samo nakon vožnje na autoputu cca 400-500km, puna boca nakon vožnje u boci 3cm tekućine... prije ovoga egr zamijenjen novim, razlog miješao izduvne gasove i tekućinu. Stavljen nov egr 2,3 dana prije voznjenod 500km autoputa nakon toga izbaci grešku da fali tekucine, nasuo ponovo fali... sve vidljivo pod haubom suho, crijeva mekana nisu tvrda, čep ulja čist nema majoneze, čep boce uredan.. ako neko ima ideju sta moze bit bio bih vam zahvalan jer me majstor ne može primiti do idućih 20 dana a auto trebam radi posla. U pitanju je Audi A4 2013 2.0 Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted August 29, 2022 4 hours ago, Mire92 said: Pozdrav svima, Ima li neko ideju zbog čega auto gubi rashladnu tekućinu ali samo nakon vožnje na autoputu cca 400-500km, puna boca nakon vožnje u boci 3cm tekućine... prije ovoga egr zamijenjen novim, razlog miješao izduvne gasove i tekućinu. Stavljen nov egr 2,3 dana prije voznjenod 500km autoputa nakon toga izbaci grešku da fali tekucine, nasuo ponovo fali... sve vidljivo pod haubom suho, crijeva mekana nisu tvrda, čep ulja čist nema majoneze, čep boce uredan.. ako neko ima ideju sta moze bit bio bih vam zahvalan jer me majstor ne može primiti do idućih 20 dana a auto trebam radi posla. U pitanju je Audi A4 2013 2.0 Zna bit da tako treba dolit jednom-dvaput nakon zamjene egr-a i tjt. Taman u tih 20 dana vidis jel se stabilizirala situacija. Share this post Link to post Share on other sites
Mire92 0 Posted August 29, 2022 3 hours ago, Garrett_ said: Zna bit da tako treba dolit jednom-dvaput nakon zamjene egr-a i tjt. Taman u tih 20 dana vidis jel se stabilizirala situacija. Hvala na odgovoru. Dosuo sam vec 2x sad za sad nakon pređenih 50tak KM nije gubilo. Sve okolo i dalje suho, kada otvorim bocu i nasoem baš do ivice čepa i upalim auto stoji mirno voda, ne razbacuje.. sve ostalo vizuelno sto sam mogao pregledati je uredno Share this post Link to post Share on other sites
Memphis 43 Posted September 3, 2022 nije bio dobro ozračen pa je povukao vode Share this post Link to post Share on other sites
Mire92 0 Posted September 4, 2022 15 hours ago, Memphis said: nije bio dobro ozračen pa je povukao vode Pa evo kako sam zadnji put nasuo do max prije 7 dana tako i stoji ne mrda Share this post Link to post Share on other sites