ljubobj 84 Posted January 4 Iduci tjedan trebam vadit dpf Jos nisam odlucio ocu sam to radit ili ide k majstoru Iskreno polic me malo splasio Nemmam pojma 😔 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 180 Posted January 4 Ako imas uvjete....živce i praksu sa odvrtanjem osjetljivih sarafa...samo daj. Gore citam da treba optika nakon radova.... da treba ako nemislis glavom.... i radis samo da skines most.... Susreo sam se bas s takvim radovima i necu tu nista komentirat previse..... imas udarnike i imas one koji malo misle glavom i nisu u poslu da se to sto prije rjesi. Most je pomičan i tu brzijaneri samo odvidaju zavidaju i goni..... rjesis jedno a stvoris drugi problem 1 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 84 Posted January 5 (edited) Razumijem sve Imam alat znanja i grijanu garazu s grabom u kojoj si sve određujem. Mislio sam to odradit da ne skidam most nego samo donji nosac i pomaknut motor do kraja naprijed i izvuc van. Gledo sam na YouTube lik na audi a3 tako izvuko i to auto na klocnama bio hahhaha Edited January 5 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 180 Posted January 5 jebačina.... Na selenu si potrosio 4sata pa sad vidi koliko je ovo kompleksnije.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 84 Posted January 6 9 hours ago, AUTOFREAK said: jebačina.... Na selenu si potrosio 4sata pa sad vidi koliko je ovo kompleksnije.... Je imas pravo Ide k majstoru i gotovo Reko mi je 500kn za taj posao 1 Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted January 6 Je imas pravo Ide k majstoru i gotovo Reko mi je 500kn za taj posaoNisam te valjda ja prestrašio Samo rokaj ako imaš svoju garažu, kanal i alat Ja iskreno sad kad promislim drugačije bih to odradio ali bio sam malo pod pritiskom jer rentao sam garažu i ono morao završiti u dogovoreno vrijeme još me je i onaj selen u mostu mučio jer sam i njega mjenjao kad je sve dolje.A iskreno zar nije normalno odraditi optiku nakon skidanja mosta?Ja sam konj i letvu volana dopustio a mislim da nisam trebao jer ovi yubito majstori su isto malo diskutabilni u nekim radovima Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 84 Posted January 6 4 hours ago, polic na kvadrat said: Nisam te valjda ja prestrašio Samo rokaj ako imaš svoju garažu, kanal i alat Ja iskreno sad kad promislim drugačije bih to odradio ali bio sam malo pod pritiskom jer rentao sam garažu i ono morao završiti u dogovoreno vrijeme još me je i onaj selen u mostu mučio jer sam i njega mjenjao kad je sve dolje. A iskreno zar nije normalno odraditi optiku nakon skidanja mosta? Ja sam konj i letvu volana dopustio a mislim da nisam trebao jer ovi yubito majstori su isto malo diskutabilni u nekim radovima Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk O jesi i te kako Hahahha Nema veze Vozim majstoru iduci tjedan i gotovo Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 180 Posted January 6 11 hours ago, polic na kvadrat said: Nisam te valjda ja prestrašio Samo rokaj ako imaš svoju garažu, kanal i alat Ja iskreno sad kad promislim drugačije bih to odradio ali bio sam malo pod pritiskom jer rentao sam garažu i ono morao završiti u dogovoreno vrijeme još me je i onaj selen u mostu mučio jer sam i njega mjenjao kad je sve dolje. A iskreno zar nije normalno odraditi optiku nakon skidanja mosta? Ja sam konj i letvu volana dopustio a mislim da nisam trebao jer ovi yubito majstori su isto malo diskutabilni u nekim radovima Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk Ako ga vratis na istu poziciju...nema potrebe. Prije skidanja se obiljezi i nema prolema 1 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 84 Posted January 23 On 27. 10. 2022. at 9:54, venom said: Poluosovinu skineš. Što se usisne grane tiće, ona bude puna taloga uljnih para i čađe iz egr-a, tako da je dobro očistiti je ako znaš što radiš. Gledao sam likovi je ocistili na 1.6 tdi skjpa s ventilima i dobili na valjcima 7ks razlike. Tako da to ciscenje usisne ima itekakvog ucinka. Hvala 1 Share this post Link to post Share on other sites
Choco 0 Posted Saturday at 02:45 PM https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! Share this post Link to post Share on other sites