1 1
Roko555

Golf 2 voda u kabini

Recommended Posts

Pozz ekipa imam problem s golfom 2.Kad su velike kise mokar mi je pod izad sjedista sa suvozaceve strane?Gledao sam ispod haube odvode za vodu i oni su cisti.Primijetio sam da sa  suvozaceve strane krovni keder je iskidan.tj izgorio je i polak ga nema.Isto tako oplata je vlazna na dnu.A i znam da ispod oplate nema zastitni najlon.Sto da radim?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ocu budem provao hvala.P.s imam problem i sa vozacevim prozorom kada ga dizem plese mi i nikako nemogu ga skroz zatvorit dok ga ne pridrzim rukom sto moze bit problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao ucvrsceno je sve.Sad nezz sto moze jos biti nesto tr ga drzat cvrsto da neplese.Al sto nezz.Jucer bio u mestra da mi ga pregleda i kaze mi mestar da karoserija i ovako na oko super je za vidit ga ali jucer mi otvara cep od ulja i puno puse gore na njega para izlazi kaze moze vozit al tr bi motor porediti.Znaci negi e mi generalka hmmm trosak jedan ogromni.Sad dal ulozit te novce il mozda naci turbodizela.Turbak bi bio ljep za vozit samo sto je drukcije od obicnog?Dal tr nesto kemijat da ubacim turbaka?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozio sam običnog 1.6D dizela i to je traktor od motora, nema sape niti ga je neki gušt vozit ali je pouzdan i lako ga je održavati. Imao sam 16. godina G2 1.6 GTD (1985) 51kW original švabo sa 5 brzinskim mjenjačem i to je išlo solidno, naspram običnog nemjerljivo, naravno morao sam odmah nakon kupovine napraviti generalku (blok motora odrađen na prvu specijalu, nove karike, klipovi Mahle i novom kupljenom glavom motora) ali zato sam bio miran slijedećih godina sve do prodaje, a još bolje uzet novijeg 1.6TD ic (57 kW) ako se već ide na turbaka. Nešto kemijanja ima, treba ti odmah i 5 brzinski mjenjač od tog motora i tako ali nije nešto pretjerano komplicirano, to je skoro sve P&P ali treba ga naći i sve pripremiti za ugradnju, uz to vjerojatno i njega treba srediti prije jer su to već motori  sa puno km, no sve o tebi ovisi imaš li volje za to. Dolje je moj, jedina slika od njega na kojoj smo zajedno... :)

17_vwgolfii1.6gtdchri1lu4h.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1