Buchberg 0 Posted February 23 Izvinite modovi znam da je tema u pogrešnom topicu, stranica mi ne dozvoljava odabrati ništa osim provg topica. Planiram kupiti B8 uskoro i na forumu.hr pročitao sam da mehaničari znaju prepoznati koje vozilo je pravljenjeno za njemačko tržište a koje za ostalo. Jel mi možete reći po kojim stvarima se to primjećuje? I ako mi možete poslati slike na kojima se vidi razlika. Hvala i lp Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 43 Posted February 23 (edited) 3 hours ago, Buchberg said: Izvinite modovi znam da je tema u pogrešnom topicu, stranica mi ne dozvoljava odabrati ništa osim provg topica. Planiram kupiti B8 uskoro i na forumu.hr pročitao sam da mehaničari znaju prepoznati koje vozilo je pravljenjeno za njemačko tržište a koje za ostalo. Jel mi možete reći po kojim stvarima se to primjećuje? I ako mi možete poslati slike na kojima se vidi razlika. Hvala i lp Moras otic kod stakla i procitat prva 3 slova šasije. Nisam siguran treba li ista dalje, tako sam cuo. Edited February 23 by Garrett_ Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1902 53 Posted February 24 Možeš po 11. znamenki broja šasije saznati gdje je vozilo proizvedeno, a što se tiče konkretne opreme, to je već teško procijeniti, općenito, ako je jača oprema, vjerojatno se radi i vozilu za DE tržište...Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 6 Posted February 24 U PR brojevima sve piše Share this post Link to post Share on other sites