Ernad

Član
  • Content Count

    331
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ernad

  • Rank
    GTI
  • Birthday 04/07/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Ernad
  • Vozilo
    Audi A6 4f
  • Web
    http://www.bhtuning.com
  • Interests
    Blagajnik Casino,Nogometas
  1. Meni i ove godine samo radi drustva sve 5 ☺ Dodjes druzis se popijes koju i ides kuci... A sto se tice organizacije, navikao kao i prosle godine uzmu 150kuna kao za takmicenje a auto ti se ne pogleda nikako.. Druga stvar kad sam ulazio niko od organizatora da pridje i rece ti gdje bi trebao da parkiras, ok to meni svejedno al mogao je tako doci neko iz Njemacke pa reci sto je ovo.. Uglavnom radi drustva dodjem ponovo, 1100km predjem al tih 150kuna dadnem za turu pica a ne za ulaz..
  2. Ernad

    RH 18" 5x112

    RH 18 Zoll 8.5J ET35 5x112 Falcevi su ispolirani, sitni ostecenja ima al nista strasno. Srce lakirano Porsche cepovi Cijena 8000kuna
  3. Ernad

    K: Felge 20"

    Znaci kupujem felge sa rasponom sarafa 5x112 i najmanje da su 9.5J ? Prednost neki stari modeli sa falcom .
  4. Pozdrav,i od mene, za ovaj show sam uzeo godisnji i krenuo prema kuci u Bosnu pa iduci dan na show...Samnom su jos mislila dva auta iz Schärdinga al mozda volim sto nisu u zadnji cas su se odlucili za tuning show koji je bio u Linzu (Plus City)...Prosli godina mi je bilo puno boljee, ova godina je totalni promasaj sto se tice programa, i ja sam protiv tog nekog divljana autom al definitivno mora biti neki program...Tako da sam propustao dva eventa u Linzu i jedan u Njemackoj,Da bi presao 500km da sjedim na onom suncu da neznan sta da radim..Sto se tice drustva extra je, to je jedino sto nam je uljepsalo dan :-) Sto se tice sudija, u moje auto nisu ni zavirili, sto smo ih pratili iz hlada kako preskacu par auta...Bas me zanima koje su bodove dali :-) Al nema veze to mi ionako nije bitno.. Nadam se da ce iduca godina biti bolja al sumnjam jer pocelo je nazalost tonuti..Lijep pozdrav :-)
  5. Pa ja na to i mislim, vidio sam da si napisao Jbg, kako god nasa raja je u Karlovcu, bitno je druzenje, a sto ce biti sva dobra auta gore, sta ces
  6. Nisam bas gledao kad je u Linzu, al ako se taj datum podudara sa ovim nece valjati...
  7. Jel ove godine 6.6, 7.6, 8.6 2014 Bilo bi najbolje jer je 9.6 Austria i Njemacka praznik :-)
  8. Ernad

    Podloska dizne, il ?

    Dizne promjenit il podloske? Ako mislis na dizne, sto bi mjenao tj dao min 800eura ako su uredu...?? Nije ti bas odgovor na mjestu.
  9. Pozdrav, ovako u pitanju je audi a6 2.7 tdi 2006godina, otisao mi je bio dichtung na grani, oko toga mjesta je bilo dosta prljavo katrana, auto je islo losije...To sam uradio, auto je znaci poslje opravka dosta jace, ide bolje, al mi majstor kaze da imam jos jedan problem otisao mi na jednoj dizni podlosak,i da taj katran od toga, da nemoze toliko biti od grane..Pa mi sad nije jasno, ja neosjetim nista, auto nema nikakve zvukove kao npr fuckanje il sta vec.. Kako da to provjerim, jel moze prikazati preko kompjutera stanje dizni...Koji su simptomi odlaska tih podlosaka==??
  10. Prodajem eta beta tettsut 19" 5x112 8J ET35 , s gumama koje su presle cirka 1500-2000km znaci nove, posjedujem racun! Gume achilles sport atr 245/35 CIJENA :1200 eura komplet Moze i zamjena za drugi komplet 19"-20" 5x112 Dostava moguca u Hrvatsku(Zagreb-Karlovac)
  11. Ernad

    Custom Show

    na 3:48 kolega sa curom prodje a ja iza njega
  12. Ernad

    Custom Show

    Samo ovu imam jos : Uploaded with ImageShack.us
  13. Ernad

    Custom Show

    Extra je bilo,auta, organizacija ma sve na mjestu..I vani je bilo dobri auta, po parkingu al nisam htio sad i to bas slikati