Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/22/24 in all areas

 1. 2 points
  Pa staviš ga serijski s komadom žice s kojim radiš. Znači ako premaštaš termoprekidač staviš jednu žicu iz konektora na osigurač pa od osigurača nazad na konektor. Ista priča i ako testiraš ventilator, samo ideš od aku+ na osigurač pa s njega na vent., a minus spajaš direktno. Ne ugrađuješ ga u auto nego samo koristiš dok ispituješ, da nebi nešto pošlo po zlu pa završiš s istopljenom el. instalacijom ili tako nešto. Više u smislu "za svaki slučaj".
 2. 2 points
  Termoprekidač ti je baš na hladnjaku, s unutarnje strane na samom kraju. Znači gledaj ispod odnosno iznad priključaka od vode. Ventilatore, relej i el. Instalaciju testiraš tako da premostiš po dva pina na konektoru termoprekidača. Mislim da je na trojki isto kao i na četvorki da su dvobrzinski ventilatori, da prva brzina ide direktno preko prekidača, a druga ide preko releja ventilatora. Jedan pin ti je stalnih 12v koji spajaš na druga dva za prvu odnosno drugu brzinu. Ako ima klimu upališ klimu i kad vidiš da ukopča kompresor mora uključit i ventilatore unutar 15-ak sekundi. Ako ne ukopča kompresor (možda nema plina ili tako nešto) neće ukopčat niti ventilatore iako su ti možda ispravni. Kad tako nešto testiraš i spajaš žicama svakako to radi s privremenim osiguračem, ako se nešto krivo spoji da ne nastane još veći problem. 10A je dosta dobra vrijednost i može izdržat i 30-ak ampera kratkovremeno. Ako ti trebaju pinovi za ubacit u konektor možeš polomit stari pregoreni osigurač i uzet od njega kontakte..
 3. 1 point
  Mislim da ćeš najviše sreće imat na otpadu. Ili fb marketplace ljudi koji prodaju karambolirane u dijelove.
 4. 1 point
  gumice ventila 90%. imao isti problem na istom motoru. rijeseno bez otvaranja motora, 50€ sa rukama i gumicama
 5. 1 point
  I ja bih tipovao na gumice ventila. Sličan problem sam imao na G4 TDI i riješen je nakon što je sređena glava. Sent from my SM-S928B using Tapatalk
 6. 1 point
  Bitno da to skinem sa popisa i da sam iskoristio popust, to mi je bilo najvažnije, a kad stignu, stignu, ionako imam vremena pa onda kreće montiranje i još dosta posla usput, kako ti inače biva kod mene. Da, 44. tjedan je početak 11. mjeseca, to je sasvim O.K., a i cijena dobra za tu dimenziju, samo ćapaj.
 7. 1 point
  Konačno riješio gume, maloprije bio do Pevexa i pitao da li mogu naručiti još dvije sa DOT 2024. jer dvije imaju i uspio se dogovorit. Platio odmah jer su na akciji još tri dana pa da iskoristim cijenu od 82,99€/1 kom., kasnije se sigurno se vraćaju na 91,99€+. Gume će biti isporučene u roku 30. dana, što mi nije toliko važno, glavno da stignu i ako sve bude u redu imaju me kao stalnog kupca. Mislio već potegnut do KC ili BJ ali rekoh idem pitat i super se uspio dogovorit sa ljubaznom trgovkinjom, prva liga da sam to skinuo sa popisa. Donijet ću joj čokoladu kada budem dolazio po gume. * CONTINENTAL PC6 91H - (195/65/R15) - Redovna cijena - 91,99€ / kom - PEVEX KLUB cijena - 82,99€ / kom
 8. 1 point
  Složio sam zrcaljenje ekrana mobitela na ekran auta (GOLF 7 SV - 2017). BEZ ROOTA ! Dugo sam se zajeb... s time ali sam bio uporan..... 100 videa youtube, foruma, savjeta…. Dakle…..Postoji akp. AAAD koji u sebi sadrži više programa. Između ostalih i Screen2auto i AA mirror. Aplikacija je besplatna ali pazite ! Možete instalirati samo jednu aplikaciju mjesečno (ili platiti pro verziju pa skidati kolko te volja). Ja sam skinuo AA mirror i sad čekam 1 mj. da instaliram neku drugu aplikaciju. Treba vam aplikacija AA MIRROR ili SCREEN2AUTO (S2A). Razlika je u njima da AAM uredno preslika mobitel na ekran auta ali tač na ekranu auta ne reagira ako hoćete skrolati mobitel preko njega. S2A ima i tu opciju. Možete upravljati mobitelom preko ekrana auta. Znači tač na ekranu auta je aktivan i Ja sam instalirao preko AAAD akp. AA mirror i proradio je odmah. (pogledajte neki video na YT, ima ih puno, ovo je jednostavno) S2A sam instalirao drukčije i s njime sam se namučio ko konj! Tu vam treba apk. Kinginstaler (v 12, 13 ili 14 - ja sam stavio verziju 12) i apk. S2A . Postupak je malo kompliciraniji ali kad se instalira 80x kao ja da bi proradio onda više nije HAHAHA……FUJ ! Ja imam Samsung S10 sa Android 12 i nije rootan ! Da ne objašnjavam postupke, stavit ću neke linkove sa youtuba po kojima sam ja radio pa ko se hoće malo igrati sa time neka ih dobro pregleda. PAZITE ! od 100 verzija apk. Screen2Auto meni je samo jedna proradila. Moći ćete je skinuti sa linka koji je ispod videa kako to sve instalirati. ovdje download S2A ! Taj i samo taj mi je apk radio ispravno od 100 isprobanih https://ictfix.net/active/how-to-install-screen2auto-s2a-v3-7-on-android-auto-fix-not-display-error/ Ovo je još jedan link sa videom https://ictfix.net/active/android-12-android-auto-8-2-mirror-android-auto-with-screen2auto-no-need-root-to-use-touch/ Kinginstaler se može lako skinuti, samo upišite u tražilicu. Sad je vezija 1.4. Ja sam stavio isprobanu stariju verziju 1.2 Moje iskustvo je da AAM bolje radi i jednostavnij se instalira (jedino što nema opcije "tač") dok je S2A bugovit i teže ga je složiti Ako sam pomogao nekom - ja zadovoljan ! Pozdrav oLI.
 9. 1 point
  U kojem formatu snimate pjesme na SD? Pokušavam umetnuti karticu i stalno mi prikazuje SD card error please check the SD card. Probam iz tableta SD 8g pa iz mobitela 16g i ista stvar, da možda ne prima veću SD od 2g?