Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/30/20 in all areas

 1. 2 points
  Evo prije na 18" i oem oprugama: poslije na 35mm Vogtland i 17" zimskim: Udobnost je ostala pa rekao bi ista, nije ni priblizno tvrdo kao sto sam mislio da ce biti i kako me Dario plasio. No naravno sad su i 17" gore pa i to utjece. Sljedece sezone idu 19" pa cemo tad biti pametniji.
 2. 2 points
  Maf senzor je zamjenjen i auto radi sad odlično, normalno vuće o sve ok.
 3. 1 point
  Daljnjim proučavanjem foruma naiđoh na teoriju da senzori položaja radilice i/ili bregaste stvaraju problem🤣. Ne pokazuju nikakvu grešku a problem je nestao sa zamjenom istih. Moj šurjak (fuš mehaničar) ima jedan senzor radilice ispravan pa ću provjeriti sljedećom prilikom jel do toga
 4. 1 point
  E baš tako ali za te pare mogu naći dobre polovne OEM HELLA Xenon farove koji su samo plug & play a ove stare prodam Ne bih ugrađivao ta sočiva jer bila je tema o tome da je farove od mk6 nemoguće razvaliti bez većih oštećenja. A i da ih ugradim pitanje je hoće li to išta valjati. Veoma velika je vjerovatnoća da će biti problema sa CANBUS-om a i da bi mogli pustiti vlagu koju sada ne puštaju nikako pa zato je najbolje ništa ne dirati
 5. 1 point
  Da, tu dvojbe nema, pogotovo jer se njegov otac bavio kožnom galanterijom tako da boje koje ima su sigurno kvalitetne i onako kako on radi je već uhodani sistem, ali i ovo je dobro i ne treba sumnjati u to. Meni osobno je problem nositi, pogotovo recimo veće stvari, zato mislim da ću ubuduće sve na koži raditi sam. Koža je zahvalna za bojanje kao i drvo, malo toga može krenuti po zlu ako se iole pripazi, višak upije pa nije toliki problem, kod lakiranja metalnih površina sto stvari može krenuti naopako, pa mislim da se može lijepo napraviti kao što si i sam odradio.
 6. 1 point
  To je njeka žnj dijagnostika ako se tako moze nazvati, spoji na vcds i otkrit ce sto je u pitanju
 7. 1 point
  Od Banjaluke do Nove Gradiške ima 84 km, sat i nešto vožnje i sve obavi sam, u Gradiški Tokić ima svoju poslovnicu, bliže nego potegnut do CG...
 8. 1 point
  Poz! Imam golfa 1 1.6d, limarijski je u odličnom stanju, vrlo očuvan, ali motor troši ulje (nešto manje od 1L na 1000 km), zna dosta dimit pod opterećenjem i razmišljam umjesto generalke da stavim drugi motor unutra, a onda obavezno i mjenjač s 5 brzina. Mislim da mi je nekako najbezbolnije stavit 1.9td (aaz) od golfa 3 (zajedno s mjenjačem) pa bi htio znati ako netko ima kakvih iskustava ili savjeta, ali i za neke druge kombinacije (otvoren sam i za opcije s benzinskim motorima) i na kraju, da zamjena uključuje što manje elektronike. Inače za auto sam dosta vezan, naslijedio sam ga od djeda, vozim ga svakodnevno već skoro deset godina, odnosno to mi je i prvi auto, a i uopće me ne privlače nikakvi noviji auti. Kad i ako krenem sa zamjenom motora onda ide i komplet restauracija. Molim vas samo nemojte me napadat da su ovakva pitanja postavljana i odgovarana već 100x , može samo i kratak odgovor/savjet u jednoj rečenici Hvala!
 9. 1 point
  Najbolje je original. Originalnih jedinica nema mnogo. Swapova uvijek ima tu i tamo, pa i nije toliko rijetko, bez ako nije nešto baš specijalno. Vrijedi sve to, ali ti treba dubok džep i nakon toga zaboravi prodaju.
 10. 1 point
  Ima netko iz ZG da se bavi kodiranjem?
 11. 1 point
  Hvala, tako san i napravio
 12. 1 point
  Već par puta san primjetio da mi na parkingu kad auto stoji nakrivljeno ostaje točka od ulja i nekidan tek vidim da mi je crijevo iberlaufa tj crijevo koje odvodi uljne pare iz motora puknuto na 2 mista.Odem u prvog meštra kaže mi da kupim original dio il da nađem neko crijevo i stegnem na brage.Jel ima iko iskustva s tim kakvo crijevo uopće da tražim radi topline u motoru il da uzmem original dio u porsea?
 13. 1 point
  odose vi u daleko.... Swap je bar 6-7tkn a dje je jos atest... 1.9D uzet i generalno ga uredit i kad bude spreman samo ga prebacit. 5gang uzmes od duje dizel moze i trojka obicni dizel i naravno prateci nosac motora od keca s 5brz.
 14. 1 point
  alnaser nisam radio a akumulator je kao nov..probat cu masu rijesit prvo..a kako prepoznati inace los alnaser? inace kad mi je bio los akumulator totalno drugacije se ponasao a i signalizacija je bila prisutna..sad sam u izolaciji pa cemo vidjet kako ce bit kad sjednem u njega..sad stoji pred zgradom:)
 15. 1 point
  Kako VW računa te Nm? Na internetu sam našao da u oznaci modela, broj označava maksimalni okretni moment (DQ250 = 250Nm, pa kako onda DQ250 može do 400nm... pitam jer i sam imam MQ350, a auto mi tvornički ima 400nm...
 16. 1 point
 17. 1 point
  Najbolje i najjedostavnije 1.9 td(ako baš želiš neki jači motor) 75 ks je sasvim dovoljno za keca. A još je bolje napraviti generalku na 1,6d i eventualno ubaciti getribu sa 5 brzina.
 18. 1 point
  Evo i ovdje poneka slika mog ličnog rada Detaljno pranje i odmašćivanje. Šmirglanje sa P400, P600, P1000, P2000 Čišćenje alkoholom Lakiranje Motip Leather sprejom. Hvala kolegi >TDI> na par korisnih savjeta.
 19. 1 point
  Znam, meni je to tek poslije palo na pamet. Prvo na šta sam ja pomislio bili su tabla i ECU jer i oni daju iste simptome
 20. 1 point
  Pukne, izgubi totalno zube na 3/4/5 brzina. Znaci nakon toga je ta getriba neupotrebljiva. Uglavnom to su limiti tih getriba.
 21. 1 point
  Meni je u pitanju bilo ožičenje dizni. Isti takvi simptomi su bili.
 22. 1 point
  Gateway 200kn [emoji23] Poslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk
 23. 1 point
  Original Blaupunkt ima kod rds odlican 1200kn 098/9628911. Moze sma viber whatsapp.... slike posaljem, lakse mi je nego uploadat tu
 24. 1 point
  Kakve veze ima grijanje kabine na leru sa brtvom glave? Sent from my TA-1012 using Tapatalk
 25. 1 point
  Oem, koristene Cijena po dogovoru 0955871557