Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/03/21 in all areas

 1. 2 points
  Javite mi se na PM da vam dam account za FTP od kud mozete skinut ETKU i jos neke stvari. Upload mi je 100Mbit pa bi trebalo ici dosta brzo, osim ako se ne zakacite svi istovremeno Lijepo molim da se FTP account ne dijeli okolo niti instalacije. Hvala
 2. 2 points
  Ja sam primjetio da 1.6 tdi motori imaju problem sa diznama ako se ne voze malo agresivnije jer se prljavstina nakuplja na krajevima i trosi iglicu. Takodjer cjelokupni sistem je jako osjetljiv na prljavstinu, tako da treba obratiti paznju na filter goriva. A taj bmw 1 je veca uvala nego Polo sto se odrzavanja tice. Sam ne mozes popravljat dizne, ali ih mozes sam zaijeniti pod uslovom da imas neki dijagnosticki uredjaj da iskodiras nove dizne. Takodjer vw je kao izbacio neki fix za dizne putem mape pa mozes probati i to. Da li si ti zaista siguran da su ti otisle dizne, mozda su samo podloskice I veliki servis bi trebao raditi svakih 5g ili 100 000 km.
 3. 1 point
  Ajd posalji sliku napljenice i ako moze prometne, moze i na PM da probam kod sebe. I ja sam nacuo da VIN search ne radi svima, mozda jednostavno imas peh, ali sa instalacijom dolazi taj VIN creator + baza od 2,3GB VIN-ova. Dakle ta baza + ovaj VIN file koji sami kreairamo bi trebali dosta dobro raditi.
 4. 1 point
  Uspio sam instalirat ETKU 8.3, neke cijene je povukao, update radi ali nema slika, vin search ne sortira sve. Npr. po broju šasjije ne sjenča benzince i sl. dok neke dijelove koji su za moj motor zasjenča. VIN file sam cijeli ispunio.
 5. 1 point
  Provjeriš cijene novih tipa na autodoc Zna biti znatno jeftinije nego ovdje
 6. 1 point
  Mogu samo da kažem da ćeš se sa BMWom usrećiti [emoji23] To je jedan od najnekvalitetnijih auta na tržištu. Stari modeli su za poštovanje, a sve od E90 pa na ovamo je smeće.
 7. 1 point
  To sve ovisi kaj ti hoćeš. Ali ako misliš da je VW skupo održavat ona na BMW ni ne pomišljaj.
 8. 1 point
  Može se krep trakom obilježit mjesto gdje je sada namješteno, poslije se po ručici vidi ako ima slobodnog hoda pa se smanjuje naknadnim podešavanjem ga. Nema tu nikakvog osigurača, patent je vrlo jednostavan, povuče se ova opruga prema sebi i kada se namjesti na željeno mjesto pusti se.
 9. 1 point
  Na sestrinom golfu 1.6tdi isto se dosta cule dvije dizne, preporuka je bila mjenjati sve 4. Za svaki slucaj odemo u ovlasteni pitat i kaze voditelj napravit cemo update softwera jer je znalo pomoci, i evo vec pola godine auto radi tip top. Nit ce cuju dizne ni nista. Sve kostalo 0 kuna
 10. 1 point
  Vrlo vjerojatno, tnx. Treba podic virtualku na nekom hostingu, instalirat etku i da svi imamo. To je tipa 50-60 kuna mjesecno, spaja se sa Remote Desktop Connectiona i gg. Samo da se ne iskoristava, ne brise i slicno, moglo bi funkcionirat.
 11. 1 point
  Cini se da radi kad se ispravno generira VIN file. Ja nisam znao engine number koji sam ostavio prazan, tocan production date koji sam stavio okvirno te nisam siguran da li je country code dvoznamenkast ili troznamenkast ali sam upisao DE (jer je uvoz iz njemacke) i cini se da je uspjesno izgenerirao VIN file. Vidi se u primjeru da kad ukucam VIN da mi filtrira i da su mi zasivljeni mnogi elementi koji nisu za moj auto.
 12. 1 point
  Mozda ovo? Ima vise kataloskih brojeva. Moram pogledati kod sebe uzivo kako je.