Medogw

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Medogw

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/24/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Tomislav
  • Vozilo
    Vw golf

Recent Profile Visitors

739 profile views
  1. Kolko sam uspio skuzit i izguglat, kataloki broj volana je 3c8-419-091
  2. Neznam koji je kataloki broj volana,trebo bi pogledat,al volan je noviji tip,koji se stavljao potkraj u b6,golf 6 i passat b7
  3. Pozdrav, zanima me da li pae modul volana sa oznakom 3c0-953-549 AE na noviji tip mf volana sa 12 tipki. Radi se o passatu b6, redizajn,sa novijim volanom. Navodno na noviji volan pau moduli samo s oznakom 3c0-953-549 AH,AK,AJ. Modul sa oznakom AE je isto sa mf volana,ali ak je sa starog tipa volana,bojim se kupit pa da neće odgovarat na novi...ima možda ko kakvo iskustvo?
  4. Kupujem modul volana za passat b6, serijski broj modula je 3c0 953 549 AH, 3C0 953 549 AJ ili 3c0 953 549 Ak. Ako netko ima neka me kontaktira ovdje ili na 0915169591
  5. Pozdrav. Jel ovo jo aktualno?
  6. Medogw

    Broj šasije passat b6

    Ma moj passat je proizveden krajem 2009. i imo je redizajnirani tj. novi model volana,ko golf VI, ja sam sad nabavio isti volan,ali multifunkcijski. Auto mi ima i tempomat i Bc tak da trebam modul koji podržava sve te funkcije. Uz volan sam dobio i instalaciju,tj. žice sa svim odgovarajućim konektorima,jedino je sad problem u modulu. Modul koji ima moj auto ne podržava jedino mf volan.
  7. Medogw

    Broj šasije passat b6

    A mislim da da, ove dole u drugoj tablici,naso sam na netu da bi trebo modul pod serijskim brojem 3c0 953 549 ah,a ja sam uporno mislio da trebam 1k0 953-549 AG,ali nisam 100 posto siguran,pa sam mislio ako netko zna,ili da provjerim putem nečijeg broja asije
  8. Pozdrav,trebao bih nečiji broj asije od passata b6,godina proizvodnje da bude 2009/10, koji ima tvornički ugrađen novi model mf volana,znači da je highline model. broj asije trebam samo zato da po njemu mogu provjeriti serijski broj modula volana, pokuavam ugraditi mf volan,i samo mi modul fali,a neznam koji modul mi točno treba. Nabavio sam modul sa serijskim brojem 1K0-953-549 AG od EOS-a ali đekovi nisu isti i ne pae. Ako netko zna koji modul mi treba nek slobodno napie. Hvala unaprijed!
  9. Medogw

    Modul parking senzora

    Meni su svi govorili da je modul na desnoj strani u gepeku,sve sam rastavio,i nije tamo. Tamo se samo nalazi zvučnik od senzora. Io sam guglat i na nekom stranom forumu je neki lik napiso da se njemu taj modul nalazi ispod tog pretinca na vozačevoj strani u kabini. Kod mene je tu i bio. Ja ga izvadio,odspojio,pa sad idem u potragu. Probat ću zvat jednu firmu iza Klinča sela koja se bavi popravcima takvih stvari,pa ću vidjet s njima..
  10. Medogw

    Modul parking senzora

    Evo jedan mali update. Naime modul parking senzora se nalazi ispod malog pretinca na vozačevoj strani,između volana i vozačevih vrata. Kataloki broj modula je 3C8 919 475 A. Sad samo moram nabavit modul i spojit. Zanima me samo da li može ići koji drugi modul ili moram stavit ba taj modul s tim katalokim brojem? Jel vidio sam da ima dosta tih modula po oglasnicima iz vag grupacije ali im se razlikuje katal. broj..
  11. Medogw

    Modul parking senzora

    Jel zna netko kataloki broj originalnog modula parking senzora?
  12. Medogw

    Modul parking senzora

    Prvo ćemo pogledat to za kuku jel mi je to najlogičnije poto mi se to dogodilo odmah nakon to sam zapeo sa kukom.Nekak si mislim da je greka u modulu da bi tu greku javio i na dijagnostici. Kolko sam čitao po forumu ak je greka u modulu da tako i javlja,a nama je odmah pisalo "prekid strujnog kruga-stražnji senzori"
  13. Medogw

    Modul parking senzora

    Sory nisam te najbolje skuzio. Do sad je sve radilo,i kuka i senzori,sve je uredno složeno. Čak smo razmotali izolaciju sa žica od senzora da se uvjerimo da nije koja žica u pitanju... Da probam odspojit kuku? Sad sam io opet čitati tvoj post pa sam skužio kaj si napisao. prikolicu nisam nikad vukao pa ni neznam da se senzori automatski gase, ali sad kad si mi napisao,ima logike,nisam uopće o tome razmiljao . Provjerit ćemo utičnicu od kuke i detaljno sve žice.
  14. Pozdrav. Zanima me da li netko zna gdje se nalazi modul parking senzora u passatu variant 2009 god.? Naime na autu imam eurokuku s kojom sam zapeo,nakon tog zapinjanja za"grbu" senzori mi ne rade. Gumb pored mjenjača žmiga,i čuje se bip od nekih 3-4 sekunde. Mehaničar je spojio na komp i pokazuje "prekid strujnog kruga na stražnjim senzorima". Sve smo senzore,konektore i žice provjerili i sve je ok,sumnjamo na modul pa ak neko zna di se on nalazi..?? I jo jedno pitanje...dali eurokuka isenzori uopće imaju bilo kakve veze,poto svaki ima svoju instalaciju, a ni kuka nigdje ne dodiruje senzore ni žice od senzora!? Senzori su tvornički tj originalni...