Ali

Član
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Ali


  1. Vozim većinom po gradu tako da mi performanse baš i nisu bitne, ali bitno mi je da izdrže 4 sezone. 

    Inače, meni je Sava neopravdano podcijenjena guma jer ja na zimskom setu imam Eskimo i prezadovoljan sam iako se govori da je loša na mokrom. Živim u RI (kiše ko u priči) i nikad mi auto nije proklizao ili teško kretao. Frend ima Intesu na alfi 156 i on vozi ko manijak (na autoputu nikad ispod 180) i kaže da je top. 

    Mene samo muči što su njegove 16" pa je našao slovenske, a u mojoj 17" dimenziji je gotovo nemoguće naći slo. 


  2. Pozdrav ljudi! Vozim Jettu mk5/Golfa V 1.9 tdi 77kw 2007.g. oznaka motora BXE s prijeđenih 239 000. Naime, nedavno mi je počela gubiti snagu pri ubrzavanju na 2000 do 2700 okretaja i ustanovili smo da je jedan kabel od dizne otišao. Zamijenio sam samo taj jedan i auto sada normalno ubrzava. No znači li to da bi bilo potrebno promijeniti i ostala tri i jesu li onda i same dizne na izdisaju?

    Uz to, auto bez problema pali, ali dok je hladan, na leru neravnomjernije radi na 900 obrtaja i kao da malo trokira. Kad dosegne 90°, to prestane i obraji se spuste na cca 700. Ali onda mrvicu teže pali kad je ugrijan. I čini mi se da troši malo više, na boardu mi prikazuje 8.5l gradske vožnje, prije oko 7.