samoduje Posted February 6 Posted February 6 Pozdrav, zanima me može li mi netko reći o kakvom se kvaru radi na mom golfu 4 na osnovu audiozapisa koji ću priložiti (poslušajte nekoliko puta iznova i pojačajte zvuk - jer zvuk je jako diskretan ponekad ali se čuje kao da nešto "melje" unutar motornog prostora). Na auto je do sada (nedavno) napravljeno sljedeće: -Reparacija bosch pumpe -Zamjena zupčastog remena i vodene pumpe (+natezači, i sve što ide s tim...) -Reparirana turbina (fixed geometrija) -Zamijenjena letva volana (+servo ulje...) Naime, ovaj zvuk se javlja prilikom "stiskanja" auta na 3-4k obrtaja i ne pojavljuje se uvijek, pa samim tim mehaničari misle da sam retardiran jer im dođem u garažu a zvuka nema, dakle, zvuk se očito pojavljuje u nekim određenim specifičnim situacijama gdje se baš jako jako čuje nekakvo "gratanje / meljenje" . Na koncu, dogodio se jednom zvuk pa sam išao snimiti (znam da je lošija kvaliteta, ali pokušajte slušati iznova i fokus usmjeriti između ostalog na taj zvuk koji sam opisao). Unaprijed se izvinjavam, ako moderator može prebaciti ovu temu u kategoriju - VW Kvarovi, iz nekog razloga ne mogu tamo pisati ... Hvala unaprijed, LP. Audiozapis: https://www.dropbox.com/scl/fi/vekv4...=wir58xli&dl=0
jady Posted February 7 Posted February 7 Pozdrav Duje, mozda da se prvo predstavis pa tek onda u odgovarajuci dio svoj problem napises? 1
samoduje Posted February 17 Author Posted February 17 Topic je premješten. Može li neko molim vas reći u čemu je problem? Za sada su mi ljudi rekli 4 različite stvari i to: -Hidropodizači -Podloške dizne -Bosch pumpa -Bregasta osovina
jady Posted April 23 Posted April 23 pozdrav,preslusao i ne cujem bas nesto neobicno.....mozda te potisni lezaj kvacila zeza...kad je otpusten je glasniji nego kad kvacilo stisnes
Recommended Posts