betbos

Member
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About betbos

 • Rank
  SDI
 • Birthday 01/02/1987

Profile info

 • Name
  luka
 • Vehicle
  polo 6n2 ,golf V,vw golf 6
 • Web
  http://
 1. betbos

  Original g60

  Moguća zamjena za golf 2 gewinde.. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
 2. betbos

  Original g60

  Original g60 felge 15 cola...u dobrom stanju..moguća provjera kod vulkanizera cijena 800 kn.. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
 3. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  thica slažem se s tobom definitivno.....ovo mi je več 4 spušteni auto.,a vjerovatno ne i zadnji...iako je tu žena i klinka od 10 god...i oni su vec navikli na low...jbg..neko voli na kurve,netko u lov,netko gubi pare u kaficima,na drogu...a mi na aute..rjetko tko može razumit ovaj složeni sklop u glavi,(sto se tice uta)
 4. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  rs g60.....pomoga si mi sa informacijom dosta,.u ponediljak to idem napravit,..vidim da su neki dosta raspisali,..o ukusima ne treba raspravljati,..svak slaže auto kako želi i kako mu se sviđa
 5. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  toliko sam i ja mislio skinut
 6. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  to me zanimalo..stari hvala na informaciji još jednom
 7. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  odrežem malo taj dio i to je to?ovo sve ostalo osatje bez problema?
 8. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  stari hvala ,..imaš cugu kad budes navrača kroz dalmaciju(biograd)
 9. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  imaš još slika ?
 10. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  to sam i mislia napravit..hoče li trebat onda i krače stabilizatore stavljat,.jer sad mi s ovim gewindama idu standardni stabilizatori,..slažem se s kolegom da su AP puno bolje od lowteca,.. centimetri su bitni
 11. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  zadnji kraj mi nije problem,prednji kraj je problematičan,.inače nisam za neke ekstreme sto se tiče spuštanja,..al fali mu cca 15mm,,.prije sam na petici imao lowtec bia je zakucan,a navoja je bilo još ko u priči,..neznam koji me vrag sad natira da uzmem AP.,..
 12. betbos

  Gewinde dodatno spustiti

  meni su ovakve opruge
 13. Pozdrav,.imam na golfu 6 Ap gewinde,.prednji kraj mi je zavidan skroz do kraja,.ali nisu mi spustile dovoljno,.treba mi jos nekih cca 15mm da to bude to,.(inače felge su 18 cola na autu),..bia sam gleda dali ima neke krače opruge,pita sam u gabreka di sam i kupia ove gewinde,.1500 kn samo za prednje dvije,malo previše ...jel može kakav savjet kako da probam još spustiti,?
 14. Može pomoć ili savjet...negdi sam na forumu vidia,da su radili smanjenje povrata ispušnih plinova na egr,..tia bih to napravit na golfu 6 2.0tdi 812 kw...ima li ko voljan da posalje kakve kodove,ili postupke kako da rjesim to preko komp...i dali je uopče preporučljvo..ili ostavit sve tvornički i nedirat nista,..
 15. betbos

  savjet

  E hvala,...nista onda,uzet od ap bez stelanja tvrdoce,pa cemo vidit kakv će biti,..zovem danas gabreka,da vidim ima lj ih uopće..