betbos

Član
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About betbos

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/02/1987

Profilne informacije

  • Ime
    luka
  • Vozilo
    polo 6n2 ,golf V,vw golf 6
  • Web
    http://
  1. betbos

    Original g60

    Moguća zamjena za golf 2 gewinde.. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
  2. betbos

    Original g60

    Original g60 felge 15 cola...u dobrom stanju..moguća provjera kod vulkanizera cijena 800 kn.. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
  3. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    thica slažem se s tobom definitivno.....ovo mi je več 4 spušteni auto.,a vjerovatno ne i zadnji...iako je tu žena i klinka od 10 god...i oni su vec navikli na low...jbg..neko voli na kurve,netko u lov,netko gubi pare u kaficima,na drogu...a mi na aute..rjetko tko može razumit ovaj složeni sklop u glavi,(sto se tice uta)
  4. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    rs g60.....pomoga si mi sa informacijom dosta,.u ponediljak to idem napravit,..vidim da su neki dosta raspisali,..o ukusima ne treba raspravljati,..svak slaže auto kako želi i kako mu se sviđa
  5. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    toliko sam i ja mislio skinut
  6. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    to me zanimalo..stari hvala na informaciji još jednom
  7. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    odrežem malo taj dio i to je to?ovo sve ostalo osatje bez problema?
  8. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    stari hvala ,..imaš cugu kad budes navrača kroz dalmaciju(biograd)
  9. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    imaš još slika ?
  10. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    to sam i mislia napravit..hoče li trebat onda i krače stabilizatore stavljat,.jer sad mi s ovim gewindama idu standardni stabilizatori,..slažem se s kolegom da su AP puno bolje od lowteca,.. centimetri su bitni
  11. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    zadnji kraj mi nije problem,prednji kraj je problematičan,.inače nisam za neke ekstreme sto se tiče spuštanja,..al fali mu cca 15mm,,.prije sam na petici imao lowtec bia je zakucan,a navoja je bilo još ko u priči,..neznam koji me vrag sad natira da uzmem AP.,..
  12. betbos

    Gewinde dodatno spustiti

    meni su ovakve opruge
  13. Pozdrav,.imam na golfu 6 Ap gewinde,.prednji kraj mi je zavidan skroz do kraja,.ali nisu mi spustile dovoljno,.treba mi jos nekih cca 15mm da to bude to,.(inače felge su 18 cola na autu),..bia sam gleda dali ima neke krače opruge,pita sam u gabreka di sam i kupia ove gewinde,.1500 kn samo za prednje dvije,malo previše ...jel može kakav savjet kako da probam još spustiti,?
  14. Može pomoć ili savjet...negdi sam na forumu vidia,da su radili smanjenje povrata ispušnih plinova na egr,..tia bih to napravit na golfu 6 2.0tdi 812 kw...ima li ko voljan da posalje kakve kodove,ili postupke kako da rjesim to preko komp...i dali je uopče preporučljvo..ili ostavit sve tvornički i nedirat nista,..
  15. betbos

    savjet

    E hvala,...nista onda,uzet od ap bez stelanja tvrdoce,pa cemo vidit kakv će biti,..zovem danas gabreka,da vidim ima lj ih uopće..