Kas

Član
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kas

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/22/1979

Profilne informacije

  • Ime
    Goran
  • Vozilo
    BMW E30 & Passat variant TDI 96
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

2188 profile views
  1. Da, kožna siva sjedala, sredina brušena koža. Vanjski dio se izlizao na pregibima, pa bi nakon popravka to pobojao da cijelo vozačko bude isto kao i stala sjedala u autu.
  2. Slike uskoro. Prijasnji vlasnik je tocio Castrol edge 5w40, jel to ok? Sto se tice potrosnje, cini mi se od oka, ako je kazaljka linearna da bi moglo biti oko 7,5 po Zg. Ide uskoro na zamjenu sva 4 amortizera jer je ljuljacka, ima dvije manje udubine koje budu poravnali bez lakiranja, kemijsko ciscenje, popraviti malo vozacki sic, bojanje sjedala, i bit ce fakat kao nov. Ne mogu vjerovat da je usprkos tolikim km u tako dobrom stanju.
  3. Kupljen Pasanac. 2000 godina, 130 KS, 6 brzina, chromline, miš sivi, piše na satu 240000 km, od vlasnika kojiga je kupio prije 4-5 godina iz uvoza. Oprema je solidna, kožna grijana sjedala, podizači, centrano, izgleda fakat ok. Održavan ok, dao mi je račine šta je sve mijenjao. Od mehanike ne valjaju amortizeri, vjerojatno orginal, termostat, ne dođe na 90 nego malo manje, prednje svijetlo u kabini stalno gori kad treba pratiti vrata dok su zadnja ok, brava centralnog na zadnjim vratima ne radi i to je manje više to. Komp mi se čini da laže, piše previše za potrošnju, po Zg cca 9, ali ide fakat odlično, do 180 kao od šale. Koje ulje stavljati u motor? Dali taj motor ima problema sa bregastom, ako ima, kako spriječiti rasulo?
  4. Pozdrav, znam da je pitanje dosta općenito, ali kupujem dotični auto, pa me zanima na šta obratiti pažnju, kojeg izabrati. TDI 100 ili 130 Ks, 5 ili 6 brzina. Dal je problem ako je čipan kod Tibora? Primjetio sam da im ne rade displayi kod čukica, dale pikseli itd, jel se da to složiti? Koliko traju turbine? Koliko traju dizne? Znam da je ovjes kompliciran i skup jer ima hrpa dijelova koji nisu baš jeftini. Koji dijelovi prednjeg ovjesa su najbolji. Hvala.
  5. Nedavno otkrio da u autu imam AHU motor pa me zanima razlika u odnosu na 1Z ili bolje AFN. Jel mooožda glava i blok isto kao i na AFN motoru. Hvala.
  6. Dakle, kad se upale ventilatori na hladnjaku vode trese se cijeli auto. Trebalo bi vjerojatno izbalansirati elise, ali kako?
  7. Sve pise. Treba mi za Passat b35i ali vjerujem da je ista na vise modela. Remen koji ide preko nje je klinasti. Pm ili 099 1968 160
  8. Prodajem prednja svjetla Passat B4, orginal Hella, bez motorića za podizanje, prednje desno ok, prednje lijevo ima skroz malu rupicu od kamenćića. Plastični dio i reflektor bez oštečenja. Čitavo prednje desno, 300 kn Lijevo sa rupicom, 150 kn Info na PM ili 099/1968-160, Goran
  9. Kas

    Passat b4 koje dim. guma

    Ja imam 195/60R15 ljetne i zimske 185/65R14 Taman paše, nisu balonke, ne uvijaju se.
  10. Kas

    Ksenon-Radio

    To ti se zove blokada za auto radio protiv smetnji od alternatora. Neki servis gdje ugrađuju muziku u auto, ili pitaj na CICE forumu, oni vjerojatno znaju.
  11. Kas

    Ksenon-Radio

    Slabo si učio u školi. Nemoj se baviti sa strujom, nije to za tebe. Kondenzator je izolator za istosmjernu struju i ne provodi struju. Kroz njega prolazi samo izmjenična struja. A to za šumove, potražite blokadu za stare radije kojima se čulo probijanje sa alternatora, možda pomogne, ali ne garantiram jer radio sam po sebi ima blokadu koja očito nije dovoljna. A opet, svi ti xenoni imaju neku frenvenciju osciliranja u titrajnom krugu i ako je ona unutar frekvencije koji radio prima, nema pomoći osim ako probaš, opet ne garantiram staviti taj balast u metalnu kutiju pa probati kad je ona uzemljena na šasiju. Taj balast je neka vrsta odašiljača koji treba umrtviti.
  12. Kupujem prednja sjedala za Golf 3 u ok stanju. Ponude na PM ili 099/1968-160 Goran
  13. Moguće...... imam kuku i skužio sam da mi stalno gore štop svjetla, pa sam malo pročačkao po priključku i skužio kak to mrdam dok su upaljena svjetla, pale se i štop svjetla. Razdvojio sam te žice, ali nisam probao voziti.
  14. Sve radi normalno. Pali, vuče, ide...... Idemo u 5 ujutro, tako da ništa od dijagnostike.