Uvo

Član
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Uvo

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/07/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Toma Uvodic
  • Vozilo
    Polo 6R 1.6 TDI
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

3112 profile views
  1. 55kw ili 66kw dizel, ista je to stvar, neide ni jedno ni drugo
  2. Oem su xenoni, bi-xenon. Ma to mi je palo napamet cisto radi ocuvanja zarulje
  3. Da, stvar je u tome sta ne zelim da mi se pale xenoni dok blendam... znaci sve ostaje kako jest osim kad blendam, umjesto xenona blicam sa svjetlima za skretanje
  4. Kakve su to razlike? Pitan jer me zanima ako uzmen recimo volan od golfa bez airbaga, ocu li moc stavit taj volan i svoj airbag sa volana.
  5. Pozdrav! Malo glupasto pitanje jerbo neman nikakvu dokumentaciju, zanima me dali kontakt od blendanja ide direktno na svjetla ili je digitalni ulaz? Zasto me zanima, buduci iman ksenone palo mi je na pamet da mi ne blendaju ksenoni vec svjetla za pomoc pri skretanju. Jel to izvedivo?
  6. Ima li kakvih razlika u volanima iste generacija Pola, Golfa, Scirocca ili je to sve plug and play?
  7. Pozdrav! Dakle, trazim Scirocca mk3 iskljucivo 2.0TSI u sto boljem stanju, pic pic, sa sto manje kilometara, po mogucnosti od prvog vlasnika. Auto da je full OEM bez ikakvih tuning gluposti po sebi. Ne zelim nekakvu kramu vec nesto sta valja jer dajem u zamjenu isto tako. U zamjenu dajem svog pola Highline 10/2011, 1.6Tdi 90ks, 58000km prvi vlasnik, oem xenoni, climatronic, 2 seta felgi... Ako netko zna ista, moze PM!
  8. Uvo

    Polo6r felge, farovi i gewinde

    Ja sprijeda iman 8j et 35, a straga 8j et 30. Rub felge je tocno iznad blatobrana. Po meni idealno za pola je 8.5J sa 215/40 et 40/35 PS: Opticki dojam kako felga stoji prema blatobranu je individualan, svako ima drukciju percepciju. PS2: minimum za adapter je 15mm jer je glava 5mm i ostane 10mm sta je dovoljno za odgovarajuci navoj ako se auto vozi "normalno"
  9. Uvo

    Platin felge

    Neman pojma kakve su ti te felge, ali vidin po katalogu da nemaju 5x100 u 8J! Ako oces da ti bude pic pic, treba ti 8J ET35. Straga distancer od 6mm,a sprida nista. Stavis gume 205/40 i to izgleda ka bombon na polu
  10. Uvo

    Slike: Felge

    Kako ruzna felga
  11. Meni je nesto iskrslo, nista od mene ove godine... :plac Lipo se zabavite :cuga
  12. Uvo

    VAG kataloski brojevi

    Molio bi kataloski broj od krovnog spojlera za polo 6r GTI, hvala